Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже, не ми ставај детски фотошопи... Види што сте направиле со дресовиве. Производство и трговија, продавници и бебешка опрема Loco Croco

inter_milan_ninja_turtles_special_edition_collection.jpg
Поарно дресовите да ги извалкаме отколку името.

Ставете му хаха на Тролејбус зашо веќе 234-ти пат пробува да протне смешка за мене и Џонтра така да ве молам да направиме дечкото да се чувстува забележан пошо очигледно е небитен како R во Marlboro.
Ехххх сеа брат не ме мешај мене, оваа последнава урнебесна смешка со ТЕЛЕТАБИСИТЕ е за Стефан и Цобе. :kafence: Али у секој случај му стаив хаха нека се пофали на другарчињата од Весели Цветови колку е битен на интернет просторот.

Друже, не ми ставај детски фотошопи... Види што сте направиле со дресовиве. Производство и трговија, продавници и бебешка опрема Loco Croco

Друже а вашите розеви што беа? :P

Уште не сфаќате, Интер да стави и Дигимони на предната страна од дресот промовирајќи албум со сликички, пак ќе биде најгледан фудбалски тим во Италија.

1000008292.jpg

Реално, веќе доволно утакмици се изиграа за да ме убеди Де Роси дека подобри ветришта дуваат у Рома. Не е ова само резултат на смена на тренерот и првичен шок, туку едноставно играчиве се многу помотивирани под негово водство.

Како што стои работава, Интер ќе прославува скудето на натпреварот против Милан, па најверојатно ќе има и шпалир пред почетокот на натпреварот.

Бесценето :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Зорле сакаат да ни ја дадат титулава, не им се ни игра веќе. Ги прдат аталанта :pos:

Зорле сакаат да ни ја дадат титулава, не им се ни игра веќе. Ги прдат аталанта :pos:
Штотуку направи Reverse Uno на клетвата на сладоледот.

Штотуку направи Reverse Uno на клетвата на сладоледот.
Па ми досади брат ко стари баби се влечат по теренот, сеа 2 гола за 4 минути, ајде живо малце, не е ко да имаат утакмица у вторник :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom