Serie A 2023/24

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.286
Поени од реакции
10.449
Nego Atalanta i Bolonja kaj idat be, na onaa arena sto ja nemame? I koja e poentata i taa da ne ja stavat na T-Home ko 10te SK.
Што ќе ти тоа бе, нели читаш умрени екипи се. Пушти си Листа за 300 на сител, вежбај знаење.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
710
Поени од реакции
1.604
Што ќе ти тоа бе, нели читаш умрени екипи се. Пушти си Листа за 300 на сител, вежбај знаење.
Малце касниш бабан, заврши листа за триста уште пред точно 5 минути. ;)

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.119
Поени од реакции
7.090
Болоња слабите според Down Синдромовски
Ја не сум рекол дека се слаби оваа сезона туку дека се никој и ништо у споредба со Рома.

Една добра сезона не значи дека се тим.

Така да ти испаѓаш ретард затоа што не знаеш да читаш. Или ловиш лајкчиња.

Како пички некои сте се претвориле пола фан клуб, постови за лајкчиња, како дрољине на инста со цицките у секој пост.

Жално.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.286
Поени од реакции
10.449
Ја не сум рекол дека се слаби оваа сезона туку дека се никој и ништо у споредба со Рома.

Една добра сезона не значи дека се тим.

Така да ти испаѓаш ретард затоа што не знаеш да читаш. Или ловиш лајкчиња.

Како пички некои сте се претвориле пола фан клуб, посотови за лајкчиња, како дрољине на инста со цицките у секој пост.

Жално.
Не се нервирај, опушти се. Не е лесно кога ти вадат муабети од контекст, тоа ти најдобро би требало да знаеш.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.347
Поени од реакции
47.053
Abe problem primer so Bolonja ke e sto ke idat LS eve, hipoteticki, istovremeno ke izgubat trener a i za mala para najdobriot igrac, sto e tezok reset za bilo koj klub, ne pa za niv koi sekako imaat ograniceni finansiski resursi. Nesto slicno Sampdoria napravija koga se plasiraa LS, izgubija glavni igraci, trener, ama pa togas kvalifikacii igraa i otpadnaa.

E sea od druga strana pa od kaj da crpi jaki finansii Bolonja za da stane stabilen klub na dolg rok, LS e realno idealna za toa, edna godina tamu ke inkasiraat dosta, i na dolg rok moze da izgradat postabilna ekipa ama glaven problem ke im ostane toa sto go gubat Mota, i treba apla da imaat sreka i ubodat dobro resenie tuka.

Di Vaio im e mislam sportski direktor, dobro si ja vrsi rabotata ama seuste go nemame videno kako bi se snashol vo edna vakva hipoteticka situacija, t.e. za Mota a i Zirkzee skoro e sigurno deka ke gi gubi, za LS uste nema garancija deka bi se plasirale.

Dobra rabota ke zavrsat denes ako tepaat, uste podobra ako sledno kolo izgubat ko magarinja.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Зошто бе да испаднат Сасуоло? Вадат добри играчи и секое второ лето Интер или Јуве си пазари од таму по поволни услови. Добра екипа е Сасуоло и греота е да испадне а у лигава да останат ракови како Лече, Каљари, Фросиноне, Удинезе, Верона, Емполи.

E

enzo8

Гостин
Ги има гледано некој Болоња како играат сезонава, сега гледам табела, 4то место биле, добар тренер ќе испадне Мота.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom