Па добро ама не му го земам јас тоа лично. Не знам зошто си ја еба кариерата во тим како Сасуоло ама тоа си е негова работа. Инаку колку што знам не бил никогаш нефер играч, јас имам одбивност кон играчи кои се курчат без причина, а тоа дали ни дал гол или два на некој натпревар, секоја му чест, тоа му е и работа.
Зошто бе да испаднат Сасуоло?
Ето зашто!
Сладоледот ги мавна нив, мислам дека ги закопа не само за годинава туку и за наредни 3-4 години, таков малер не сум видел човек да и направи на своја екипа, начисто ги уништи.Како ги мавнавме вие Јуве дерман не им иде![]()
Брат чекај малце иаме заостаната утакмица а таквите ни е ебат матер хехехехДајттттее табелааааа!
Моментот кога патуваш низ времето и си пуцнал некое малечко камче и еве сме, Шинтер во Серие Б
Стефан и Цобе на момачко со помош на 'make a wish' фондацијата...Само ради ова не би им доделил Скудето...
Друже, не ми ставај детски фотошопи... Види што сте направиле со дресовиве. Производство и трговија, продавници и бебешка опрема Loco Croco
Епа секој цели на својата таргет групаДруже, не ми ставај детски фотошопи... Види што сте направиле со дресовиве. Производство и трговија, продавници и бебешка опрема Loco Croco
![]()
ne bidi prost, super marketinski izigrano e ova so sponzorot. Imas deca i novi generacii koi i te kako im e privlecno ova, e taka se stvara ljubov uste od mal kon sportot i kon klubot, dodaj na toa i titulata sezonava. Dobro e sto ne celime da sme stari kovci ko vas so umreno sponzorstvo jeep i cigangames, za najudarnata kooperaciska target grupa uste od vremeto na Tito.Друже, не ми ставај детски фотошопи... Види што сте направиле со дресовиве. Производство и трговија, продавници и бебешка опрема Loco Croco
![]()