Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Искочи инфо дека позицијата на Кандрева не била прегледана на Вар , ако се испостави ова да е точно, гаси ТВ мотај каблови за лигава веќе.

Искочи инфо дека позицијата на Кандрева не била прегледана на Вар , ако се испостави ова да е точно, гаси ТВ мотај каблови за лигава веќе.
Бивш играч на Интер не се рачуна

Чист офсајд е бе, не туку квичете.
На Митјеланд пред 1 месец им поништија 2 вакви голови, па ме турна за 50-60к денари. Се отепав од карање по судијата, тоа е тоа. Правилата се такви. Сметаат дека му пречи на голманот/има удел во акцијата и зз, офсајд.
Друго прашање е дали треба да се менува правилото или не.
Ако забележите на повторената снимка, голманов очекува удар од Бонучи, и реагира како да очекува негов удар.
Абе не се резили мамлаз еден. види ја сликата, го забораиле кандрева кога гледале вар. Линијата ја влечат кај тој дефанзивецот у петерец, какво пречење какви бакрачи :tvg:

На оноа емисиине у италија веќе сите агли ги извадија, смешно е да се разговара за офсајд, јер бонучи е на пола метро од офсајд кога го глеаш кандрева

Последно уредено:
Ne e ofsajd ova spored ovie slikive, ne znam kako mozele Kandreva totalno da go izignoriraat, kardinalen propust e ova sto im zema 2 boda na juve. Ne bi go krivel glavniot sudija zasto on se vodese po toa sto od VAR sobata mu go pokazaa.

Леле ова ако можеле да го направат :pos:

Не знам кој им е кур на федерацијата со млади/неискусни судии на мечеви на Милан/Јуве/Интер. Исто овој лани на Милан-Специја што свирна прерано фаул имаше 6 отсудени мечеви во Серија А, сега и овој од нигде никаде се појавува.

И да не е ова со офсајдот, огромен притисок е да судиш вакви мечеви, не треба на нив да се учат.

Ништо страшно какви се работи со години им промакнуваа на судиите во корист на јувентус ова е гола вода. Само тогаш не бараа укинување на лигата ама сега некако не било така.

A што менува ако Кандрева е на 2.9м или на 4.9? Секако Бонучи му прави лажнак на голманот. Офсајд е.

Ова би го пишала пола фан база на Јуве, доколку друг клуб беше во прашање наместо арамискиов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom