Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се секирајте. Дека таква огромна неправда ви е направена ќе ја укинат лигата и се ќе биде во ред.

Не се секирајте. Дека таква огромна неправда ви е направена ќе ја укинат лигата и се ќе биде во ред.
Никој не бара да се укине лигата. Овде само се коментира одлуката. Само у луп вртиш едно исто, да се укине лигата, да се укине лигата. До толку ли немаш некое мислење нормално да го споделиш?

Кој муабети на темава оти било за Јувентус и ајде као они не треба да се бунат :facepalm: :facepalm: :facepalm: Само вие сте луѓе, ние од Јувентус сме говеда. Идиотизам lvl 100

Значи ВАР е сепак корисна технологија, не им поминуваат на Јуве „гол ди Мунтари“ ситуациите веќе. Преубаво. Дури и Кандрева ми стана симпатичен после тоа вчера :coffee:

Доволно е да се види со Пирло и неговата задња година и како тоа јувентус се пласира во ЛШ на сметка на друг клуб, што значи едно 50м евра повеќе во каса, и да си ја приметите вашата објективност од тогаш кога со чист фаул у напад а досуден пенал за јуве, теравте на хехенца и покажувавте некоја несфатлива ароганција.

Да, вчера тоа беше класичен пропуст и дебакл од одлука, таквите вас титули ви носеле или па пласман во ЛШ, ова е најсвежо сеќавање, и guess what, кур ве болело, па сеа чудно као ви е некој ако ве ребра. Уреду е, без разлика на одлуката од вчера за вакви мечеви вината треба у самиот клуб да си ја барате, судиите се надворешен фактор и за разлика од порано, сега веќе не сте у состојба да ги контролирате, а екипа ко Салернитана треба да се добие рутински, Влахович го имате у тим човекот едвај постои на терен, наместо на конто со ваква екипа да има барем 1 гол.

Не дека е ова оправдување за глупоста на судиите, ама секако е голем проблем за вас.
Е добро Де првата ваша квалификација по долго време под Спалети дојде на сметка на Лацио кој судиите го дупеа на невидено баш и овде имаа 90% од серија А фановите истото го пишаа па никому ништо :)

Е добро Де првата ваша квалификација по долго време под Спалети дојде на сметка на Лацио кој судиите го дупеа на невидено баш и овде имаа 90% од серија А фановите истото го пишаа па никому ништо :)
Celiov muabet otkako Orsato javno prizna deka gi ostetil Inter istata taa godina, vo posleden del od sezonata, so juve, koga ne pokaza cist crven za Pjanic. :)
Da ne navlagam kolku taa utakmica negativno vlijaese na Inter sto e i normalno, so ogled na nacinot na koj sto bese izgubena.

Baska nikoj ni taa godina ne negiral za odlukite kontra Lazio, so ogled na toa deka i nema mnogu navivaci na toj tim na forumov, poveketo od nas u nekolku navrati i gi potencirale, za razlika od vas sea. Vcera skandal koj posle videovo od pogore na SK i prasanje dali navistina e skandal, ama eve da receme deka e, go tretirate ko krazba i bogznae sto, a koga istoto se desi vo korist na juve i toa pazi, pretposledno kolo kade zagubeni bodovi za juve znacea neidenje vo LS ... sturci, togas nemase tehnologii, varovi i slicno, samo arogancija a del od vas i naudreni se pravea tvrdejki deka e cist penal.

Ke vidime od federacija oficijalno sto ke kazat vo vrska so ova, prikazani se par sliki od navivaci ama ignorirano e ova video od pogore na primer koe e od super agol isto i moze da dade druga dimenzija na nastanite odnosno, linijata da e sepak dobro povlecena i Kandreva da e zemen vo predvid.

Гледав хајлајтс Лече-Монца, два чисти пенали не беа свирнати за Лече при резултат 1-1.

Ова на Песина беше апла чист пенал, судијата свирна пауза за да се освежат играчите :D :

1662998712191.png

1662998712312.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom