Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не бара да се укине лигата. Овде само се коментира одлуката. Само у луп вртиш едно исто, да се укине лигата, да се укине лигата. До толку ли немаш некое мислење нормално да го споделиш?Не се секирајте. Дека таква огромна неправда ви е направена ќе ја укинат лигата и се ќе биде во ред.
Малку е -18 за таков клуб треба -118
Значи ВАР е сепак корисна технологија, не им поминуваат на Јуве „гол ди Мунтари“ ситуациите веќе. Преубаво. Дури и Кандрева ми стана симпатичен после тоа вчера
Е добро Де првата ваша квалификација по долго време под Спалети дојде на сметка на Лацио кој судиите го дупеа на невидено баш и овде имаа 90% од серија А фановите истото го пишаа па никому ништоДоволно е да се види со Пирло и неговата задња година и како тоа јувентус се пласира во ЛШ на сметка на друг клуб, што значи едно 50м евра повеќе во каса, и да си ја приметите вашата објективност од тогаш кога со чист фаул у напад а досуден пенал за јуве, теравте на хехенца и покажувавте некоја несфатлива ароганција.
Да, вчера тоа беше класичен пропуст и дебакл од одлука, таквите вас титули ви носеле или па пласман во ЛШ, ова е најсвежо сеќавање, и guess what, кур ве болело, па сеа чудно као ви е некој ако ве ребра. Уреду е, без разлика на одлуката од вчера за вакви мечеви вината треба у самиот клуб да си ја барате, судиите се надворешен фактор и за разлика од порано, сега веќе не сте у состојба да ги контролирате, а екипа ко Салернитана треба да се добие рутински, Влахович го имате у тим човекот едвај постои на терен, наместо на конто со ваква екипа да има барем 1 гол.
Не дека е ова оправдување за глупоста на судиите, ама секако е голем проблем за вас.
Celiov muabet otkako Orsato javno prizna deka gi ostetil Inter istata taa godina, vo posleden del od sezonata, so juve, koga ne pokaza cist crven za Pjanic.Е добро Де првата ваша квалификација по долго време под Спалети дојде на сметка на Лацио кој судиите го дупеа на невидено баш и овде имаа 90% од серија А фановите истото го пишаа па никому ништо![]()