Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Не влече мислам на никој, таков му е стилот на коментирање.
Се пали многу и го понесува атмосфера и коментира како да е пристрасен, а мислам дека не е.

Еден од подобрите коментатори на Арена.
FB_IMG_1662929654657.jpg

Не влече мислам на никој, таков му е стилот на коментирање.
Се пали многу и го понесува атмосфера и коментира како да е пристрасен, а мислам дека не е.

Еден од подобрите коментатори на Арена.

Има жар, го знам и јас од претходно, ама влече повеќе од вообичаено за Јувентус сега поради Костиќ и Душан.
Не дека ми пречи, баш интересно ми беше.

Јувентус е голем, големите вака победуваат, овој човек (за тренерот на Салернитана) нема никогаш победено против Алегри, Салернитана никогаш, баш никогаш нема да земе бод со Јувентус...
ВАР, го скина целосно.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Ај што поништи голот поништи, а зошто стои црвениот за Милик ако целата акција е поништена? Какви правила се ова? Колку само фудбалот е отиден во к****. Не заслужи Јувентус ни бод ама од вакви глупости се поретко и поретко пратам фудбал.

Мое мислење е дека згреши тука судијата, а и коментаторот во неколку наврати кажа дека нема ни двоцифрени мечеви судени во Серија А, башка се размава со црвените картони, попушти под притисокот.
Нејсе, да имаше пасивен офсајд од Бонучи, али под еден он во нитуеден момент не му го попречуваше видикот на голманот, и под два голманот веќе беше совладан (стоеше здрвен како Хандановиќ) кога овој реши да иде по топката. Тоа се мислам многу важни фактори кога се суди еден пасивен офсајд.

Како и да е ќе видиме деновиве дали ќе има казна за судијата... ако има значи на големо ја заебал.

Ај што поништи голот поништи, а зошто стои црвениот за Милик ако целата акција е поништена? Какви правила се ова? Колку само фудбалот е отиден во к****. Не заслужи Јувентус ни бод ама од вакви глупости се поретко и поретко пратам фудбал.
Соблакање на дрес се казнува со жолт картон. Нема врска тоа со никаква акција.

Ако голот не важи тогаш треба да не важи ни црвениот зошто автоматски целата акција е неважечка.

Соблакање на дрес се казнува со жолт картон. Нема врска тоа со никаква акција.
Епа нели се поништува целата акција, по автоматизам исто како да не била и по нејзе се што се дешавало , незнаев дека се казнува, фала што ме просветли.

Ако голот не важи тогаш треба да не важи ни црвениот зошто автоматски целата акција е неважечка.
Nema vrska ova, si vazi soblekuvanjeto na dres, ko sto bi vazelo i ako u slavje mu skrsi noga na protivnicki igrac i za istoto dobie crven. Na koja osnova da ne vazi nesto sto ne smee igrac da go pravi, a toa e da soblaka dres, kao pod difolt toa ne se desilo ako golot e ponisten? Sekogas ostanuvale ovie zolti kartoni jer vakvi situacii otkako VAR e donesen imalo kataljarda i sigurno del od vas videle barem del od niv, samo sto vo poveketo slucaji toa go pravele igraci koi nemaat zolt i ne se tolku glupavi ko Milik.

Затоа што во никаков случај не е дозволено да соблечеш дрес, исто како и да удриш, плукнеш некого. Тоа што пред да провери ВАР се излета Милик е негов проблем.

Друго е по грешка да досуди картон, пример со пенал, па потоа да поништи.

Врз основа на што да му го поништи тој картон?

Исто е како да кажеш, ај да ги поништиме и картоните што ги добија за тепачката и така да беше веднаш свирен офсајд, немаше да се степаат.

Епа нели се поништува целата акција, по автоматизам исто како да не била и по нејзе се што се дешавало , незнаев дека се казнува, фала што ме просветли.
Значи во такви ситуации комотно можеш да убиеш човек и може ќе ти ја поништат казната.
Не смееш да соблакаш дрес у ниеден момент доека си у игра. Не се бунете за глупости.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom