Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова никогаш нема да го сфатам.
Лани цела сезона во борба за скудето 0 еуфорија. Освои те скудето после 100 години 0 еуфорија. Сеа за следна сезона пак 0 еуфорија.
Ние повеќе се радувавме на Копа Италија и поминување на група во ЛШ него вие за скудето....
И класика, топ 4 е целта.
Дајте олабавете се, подобрете малце, лупајте курч. Шампиони сте мме![]()
Мики им отиде, најдобриот асистент и гол играч последниве две сезони од средниот ред.Edinstven trasnfer period na Roma kade sto ne prodava nitu eden klucen igrac, a nosi nenormalni zasiluvanja. Ke ima kjotek.
Ќе има плачење сезонава за него. Со душа чекам да му ја видам фацата. Пин на постов, слободно.Кога јадете гомна за Рома не заборавајте дека тренер им е господинот Жозе Мурињо. Пред Милан ќе бидат, пин на постов слободно.
Никој никогаш. Ако сака нека испадне од лига Рома, курчич ме заболе за нив, али у никој случај не би прифаќал Јувентус да освои титула, во ниту едно сценарио. А вака на прва ако Интер не освои би сакал тоа да е Рома или Наполи што е и логично нели.Навивачите на Интер ќе прифатат ако треба и Јуве да освои, само Мурињо со Рома да биде пред Милан.
Океј и повеќе од солидни засилувања ама далеку од ненормални.Edinstven trasnfer period na Roma kade sto ne prodava nitu eden klucen igrac, a nosi nenormalni zasiluvanja. Ke ima kjotek.
Баш оти не забораваме гледаме дека може да има голем проблем...Кога јадете гомна за Рома не заборавајте дека тренер им е господинот Жозе Мурињо. Пред Милан ќе бидат, пин на постов слободно.
Место да кажеш фала што ти го чувам подфорумот, земал ме боде со рѓав нож.Види го бе, го насанкале да отвори тема и оваа година... би го турнал од 13-ти спрат и би го снимал со камера додека паѓа.![]()
Edinstven trasnfer period na Roma kade sto ne prodava nitu eden klucen igrac, a nosi nenormalni zasiluvanja. Ke ima kjotek.