Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова никогаш нема да го сфатам.
Лани цела сезона во борба за скудето 0 еуфорија. Освои те скудето после 100 години 0 еуфорија. Сеа за следна сезона пак 0 еуфорија.

Ние повеќе се радувавме на Копа Италија и поминување на група во ЛШ него вие за скудето.... :D

И класика, топ 4 е целта.
Дајте олабавете се, подобрете малце, лупајте курч. Шампиони сте мме :D

Титулата се славеше два дена без престан по Милано, еуфорија до максимум, нималку скромно навивачите заедно со фудбалерите ги исплукаа вашите, мораше вашето македонско интерашко здружение да пишува плачипичкарски писма. :D Па и ние тука си ја прославивме.

Не мислев на форум, туку општо, од клубот се во стилот, слободно нека не потценуваат, сега голем дел од навивачите кука за трансфери. Па и кај вас, повеќе кукате вие, отколку што вика Вардарвосрцето дека другите форсирале некаков наратив за Интер.

Во Рома, како и клубот и навивачите, сите да се сложни дека сега е тој момент.

И нема веќе форсирање муабети за борба за место во ЛШ, тоа се подразбира сега, нормално дека амбициите се борба за прво место.

Edinstven trasnfer period na Roma kade sto ne prodava nitu eden klucen igrac, a nosi nenormalni zasiluvanja. Ke ima kjotek.
Мики им отиде, најдобриот асистент и гол играч последниве две сезони од средниот ред.

Навивачите на Интер ќе прифатат ако треба и Јуве да освои, само Мурињо со Рома да биде пред Милан.

Edit: Се сложувам со @Filip Telford дека е тажно таквото однесување на навивачите на Интер. :D

Кога јадете гомна за Рома не заборавајте дека тренер им е господинот Жозе Мурињо. Пред Милан ќе бидат, пин на постов слободно.
Ќе има плачење сезонава за него. Со душа чекам да му ја видам фацата. Пин на постов, слободно.

Навивачите на Интер ќе прифатат ако треба и Јуве да освои, само Мурињо со Рома да биде пред Милан.
Никој никогаш. Ако сака нека испадне од лига Рома, курчич ме заболе за нив, али у никој случај не би прифаќал Јувентус да освои титула, во ниту едно сценарио. А вака на прва ако Интер не освои би сакал тоа да е Рома или Наполи што е и логично нели.

Кога јадете гомна за Рома не заборавајте дека тренер им е господинот Жозе Мурињо. Пред Милан ќе бидат, пин на постов слободно.
Баш оти не забораваме гледаме дека може да има голем проблем...

Види го бе, го насанкале да отвори тема и оваа година... би го турнал од 13-ти спрат и би го снимал со камера додека паѓа. :mad:
Место да кажеш фала што ти го чувам подфорумот, земал ме боде со рѓав нож.

ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ што дочекав. :kafence:

Edinstven trasnfer period na Roma kade sto ne prodava nitu eden klucen igrac, a nosi nenormalni zasiluvanja. Ke ima kjotek.

Ќотекот:

XYPw.gif

fNT7S.gif

kick-fail.gif

Рома во очите на трите дупли јузери на Пупоне
conor-mcgregor

Рома у очите на другите на темава:
hasbulla-kick.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back