Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Па јас не знам што не ја прославија титулата кога им беше се спремно. Не постои никаква теоретска шанса да се случи нешто друго.

Секако трофејот ќе им го дадат дури на последниот меч на домашен терен.

Па јас не знам што не ја прославија титулата кога им беше се спремно. Не постои никаква теоретска шанса да се случи нешто друго.

Секако трофејот ќе им го дадат дури на последниот меч на домашен терен.
Како бе така хахах

Како бе така хахах
Ако не победи Јувентус вечер, Наполи има 18 бодови повеќе од Лацио на шест кола до крај.

Меѓусебниот дуел им е израмнет, а Наполи има за 20 голови подобра гол разлика од Лацио.

Не знам зошто да не слават, кога веќе се спремни :icon_mrgr:

Ако не победи Јувентус вечер, Наполи има 18 бодови повеќе од Лацио на шест кола до крај.

Меѓусебниот дуел им е израмнет, а Наполи има за 20 голови подобра гол разлика од Лацио.

Не знам зошто да не слават, кога веќе се спремни :icon_mrgr:
Не е така чоек, титула е титула. Така ако беше сите ќе славеа пред време.
Дури не ја фатат во рака не е то то.
Се избрукаа денес и то е то, нема назад.
Сега нека кикснат и кај Удинезе и пак нека премаваат дома шо :ROFLMAO:

Толку селска екипа се што не знаат да прослават титула хахаха :pos:

Овие сеа ќе изгубат 4 по ред и ќе се тресат до последно коло, умреници. :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

Што кур ми вовкаш ти бе да ти ебам се понајмило ја на тебе мртов еден.

Последно уредено:
Зошто е Влахович на клупа, за лш да не го чуваат?

Пак со зголобот мислам дека има мака, Ди Мариа го пропушта мечот
Имаше муабет и дека е скаран со Алегри, не знам колку е верно тоа.
Инаку гледајте го хајлајтсот од Наполи-Салернитана. Кога го дава голот Диа, каква тишина на стадионот како MUTE да стиснал некој :pos:

Имаше муабет и дека е скаран со Алегри, не знам колку е верно тоа.
Инаку гледајте го хајлајтсот од Наполи-Салернитана. Кога го дава голот Диа, каква тишина на стадионот како MUTE да стиснал некој :pos:
Можда не прославија титула, ама затоа ја прославија победата на Интер! :icon_lol:

Не работил мониторот за VAR затоа не гледал судијата дали имало пенал :вонзем:

Оф каква лига.

Za vaka izveden penal go brkas od teren, ama ne i od tim, do kraj na dogovor, za da se osiguras deka nema da zaigra fudbal bilo kade izvesen period, odnosno nekolku godini.

Сигурно лигата е крива и затоа што Милик ги наполни гаќите.

Okereke javno gi ponizi Thiaw i Kalulu, tuuu ama ednostavno gi memosa, im eba 100 majki.
Ne mi se jasni milan, mislam deka imaat edno 5 tekmi so zadnji od tabela i site ako ne se lazam im se doma, frlaat bodovi u bunar a gi gleav ko da se na pol pozicija u posledniov zalet za LS, ama seuste sme vo situacija na neizvesna bitka za top 4, Atalanta, Roma, Milan, Inter, site se so identicni sansi sea za sea.

Sledno Roma - Inter, i dvete ekipi se so imperativ pobeda u momentov, Inter moze da se zadovoli i so remi tuka ama od druga strana gledajki go rasporedot do kraj najdobro bi bilo da pobedat. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom