Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пара кај што буши бургија не буши. Ќе немаат просперитет да играат у таква лига без овие 3 екипи па ќе видиш како ќе свиткаат опашка. Мада ова се сценарија што би било кога би било. Целово нешто мене ми личи на едно големо блефирање, ќе видиме.Како би ги собрале кога токму тие екипи изгласале да ги исфрлат?
1. Твитер акаунт на некој умрен бубуљичав цвикераш од некоја населба у Торино, фан на Јуве, девица, најодличен у школо, тастер, програмер, сопственик на електричен тротинет, веган, поддржувач на блм и тие другите секташки организации. Потпишан Векија Сињора или нешто слично.Извор?
Каков просперитет би имале во серија а во која би учествувале тие 3 екипи? Би играле против картел кој секоја година си дели 350 мил. по клуб. За што би играле? Титулата секако ќе биде недостижна, можност за пласман во суперлигата нема да имаат. Излишно ќе биде постоењето на таква серија а. Воопшто нема да биде компетитивна и гледлива. Спаринг за топ 3 екипите измеѓу натпреварите од суперлигата.Пара кај што буши бургија не буши. Ќе немаат просперитет да играат у таква лига без овие 3 екипи па ќе видиш како ќе свиткаат опашка. Мада ова се сценарија што би било кога би било. Целово нешто мене ми личи на едно големо блефирање, ќе видиме.
Kao u poslednite 10 godini bese nogo kompetitivna i gledliva haha daj ne zafrkavaj.Каков просперитет би имале во серија а во која би учествувале тие 3 екипи? Би играле против картел кој секоја година си дели 350 мил. по клуб. За што би играле? Титулата секако ќе биде недостижна, можност за пласман во суперлигата нема да имаат. Излишно ќе биде постоењето на таква серија а. Воопшто нема да биде компетитивна и гледлива. Спаринг за топ 3 екипите измеѓу натпреварите од суперлигата.
Ова е класна војна во фудбалот и единствениот начин на кој што малите екипи можат да ја добијат е да ги исклучат 12 елитни тимови.
Ањели ти е крив шо и вашиве лакуми газди прифаќаат за парички...Ова е масло на големиот криминален ум Ањели, затоа оваа сезона не троши пари на судии и не го интересира дали ќе заврши топ 4... Али по пат и го намести големиот и наивен Интер кој прегази се сезонава за да остане без скудето...
Сигурно сега е собрана цела Ањели фамилија во замокот во Мордор и се сметаат додека пијат крв од девици, прават сатанистички ритуали и го жртвуваат Квардадо врзан како кокошка за нозете, за среќа и успех во новата Супер Лига...
Уште еднаш да не си го навредил Кум со вакво гомно како Ањели чија селска фаца е само за во некоја мртва криминалистичка серија како Долина на волците.Кога прочитав The Godfather за Ањели веднаш на кум филмот ме асоцираше...бидејќи нормално му одговара улогата на класичен мафијаш,преварант,бандит и се останато![]()
Само што лигава е во припреми повеќе од 10 години. Ама ок. Да се правиме дека преку ноќ им текнало.Vide govnovo Agneli deka godinava nema da igraat liga sampioni zatoa e sve ova. Nie ne igrame nema nikoj da igra. Juventaska rabota
Кои Интераши? Ги заболе Жанговци за историјата на Интер и за навивачите, ги заболе Глејзери за Јунајтед, гледаат само ПРОФИТ! Секако дека на Сунинг им се раширило шупчето кога ги слушнале цифрите па затоа и прифатиле настап во СЛ.Да ги чита некој интерашиве по темиве ќе помисли дека Интер не биле за Супер лигава, али Ањели му стаил пиштол на глава на Жанг, па овој морал да прифати. А уствари кинезон одма ја прифатил идејава кога му ја кажале. Му се исправиле тоа косите очи кога видел за каква сума на пари се работи и го предложил Занети да денса со рамењата во промо видеата за Супер лигава низ Азија
![]()