Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро сеа коа се работи за изгубени финалиња во Европа рака на срце стварно не јадете... Нема што брат :D
Арно ама и во интернационални титули ве јадеме а богами и домашни.

Абе ни Интер ни Јуве не го јадат Ајакс таму ама тоа не го прави подобар од нив. Пак се гледа целокупната слика а таа вика дека Јуве е 4 на УЕФА листата по коефициент.

Ne e mozno , ni ne sakam da veruvam deka navivaci na Inter i na Milan moze da praat majtap za Juventus .
Funkcionirat besprekorno ovie 10 godiini , koj od koj cvezda vo timot , mu zemat igrac na konkurentite kako na sala .realno se mnogu daleku od Milan ,moze Inter se priberere no pak Juve e cekor pred site

И во калчото е тука негде.
Па Јунајтед во Премиер не е ни тука некаде затоа што се убија од играње ЕЛ а колку што знам до 4то одат во ЛШ.

Ајде уште малце ќе ја надминат Севиља по настапи во ЕЛ.

Види го ти @Косинус , дојде на темава Сериа А, ги направи партали јувенташиве, ги изнасобира сите лајкови, и си исчезна од форумов, овој како да е некој твин брат на @Джонтра Вохохолта кој не го признаваат у фамилијата :D .

Види го ти @Косинус , дојде на темава Сериа А, ги направи партали јувенташиве, ги изнасобира сите лајкови, и си исчезна од форумов, овој како да е некој твин брат на @Джонтра Вохохолта кој не го признаваат у фамилијата :D .

Јас сум оригиналниот @Джонтра Вохохолта овој другиот е фејк.

Пиши за успех у ЛШ, баш ме занима шо тренериште е.
Па 2 од трите екипи пред да дојде не се пласирале за ЛШ така да логично е дека нема да има што да се спореди :toe:

Па ни Џонтра не го признаваат у фамилија, не дека некој може да им замери.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom