Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Trolejbus Даре абе како вака Јувентус со 2 победи во 6 меча(1 една поклонета ајде) средина со Мекени, Рабио и Ремзи, а во напад со Мората е пред главниот фаворит за Скудето, Интер?
Една кратка мала преписка после 6 кола...Чекај сега на полусезона кога ќе дојдат Меси и Модриќ ќе видиш.
A gleam interasive se interesiraat za poosamnesni postovi, nesto vreme na pretek ili od dosada? Pa pokopajte uste nekolku godini (sezoni) nanazad, da se posmeeme i nie na vasite placki..
Имаше за ланската сезона анализи за 21 подарен бод од судии... Лани до ова коло имаа 12 бода во одлуки, додади им ги и сега и пак ќе беа во битка за скудетото...Другите сезони си се приказна за себе и си имаа свои теми...ова тема е за сезона 2020-2021.
Аталанта има задолжителен откуп и тоа за 15-16м мислам, а Јуве го плати 25-30.Сега дури видов...Ромеро од Аталанта бил играч на Јувентус...многу добар дефанзивец со огромен потенцијал и плафон да прерасни во класа играч.....нека кажи некој од Јувенташите шо планираат со него...реално ако го вратат ќе имаат перфектно дефанзивно дуо на подолг рок од оваа перспектива.
Лигата никогаш не била послаба. Изминатите сезони барем Јувентус двоеше во однос на конкуренцијата и беше еден од топ клубовите во Европа. Барем еден претставник имаа италијаните во кремот на клубскиот фудбал. Сега, кога и Јувентус пропаѓа во медиокритетот на останатите клубови, лигата паѓа на ниво на Француска лига. Кога ќе го видиш квалитетот на клубовите од 10 место надолу и кога ќе им ги видиш играчите, сфаќаш во кој правец оди лигава. Види само, колку outclassed беа и Јувентус и Интер против Реал и Барса, кои никогаш не биле послаби во изминатите 20 години.
Кога правиш ретро постови, користи и вакви од интераши, особено реномирани членови како Лупхол. Еве човекот, пред мечот Милан-Јувентус напишал дека ако победи Јуве вечер, џаби ви се комбинациите Милан или Интер.Сеа ако победи и Јувентус вечер, продолжете да си правите комбинации на темава, кој од Интер или Милан ќе освои титула.![]()
Ради вакви мислења кога ќе дојде 28мо коло, се чешете онаму каде што не ве чеша кога на основа на индивидуални потези, Дибала ќе реши 2-3 меча и Јуве ќе земе 9 бода одненадеж.
Е, сега едно логично прашање, на страна последниот инцидент.Ајде да се надоврземе на тема ретро..
Уште го чекаме Дибала да реши нешто, само да ја допие пијачката и ќе дојде.
Е, сега едно логично прашање, на страна последниот инцидент.
Како јас би знаел дека Дибала ќе биде повреден 3+ месеци?
Никако, исто како што Лупхол не знаел дека Јувентус ќе допре вакво дно. Да бидам искрен и мене ме изненадија, јас кој уште во прво коло ви реков дека Јувентус не ми изгледа баш најдобро, иако ок тогаш стварно беше рано, не очекував дека нема да можат Беневенто дома да го тепаат и да се срамат насекаде. Сеа на површина излегуваат муабетите што ви ги праев за Роналдо пред 3 години кога ме праевте ментален и љубоморен. Ете го епилогот, стрмоглав пад на Јувентус, промена на двајца тренери во 2 сезони, испаѓање од Ајакс, Лион и Порто во ЛШ, екипи далеку под реномето на Јувентус, проблеми со трансфери, проблеми во соблекувална (случајот со Дибала) итн... Не ми е цел да се праам паметен, секако тоа беше моја претпоставка и ништо повеќе, ама носење на 35 годишен играч со его поголемо од Монт Еверест, плата за минимум 3 пати поголема од првиот најплатен играч во тимот, реално не може да укажува на добро познавајќи го каков егоиста е. Јувентус моментално е роб на Роналдо, му пушат кур насекаде, му удоволуваат, а уствари клубот е на прагот да влезе во бантер ера каде неколку години нема да помирисаат титула.Е, сега едно логично прашање, на страна последниот инцидент.
Како јас би знаел дека Дибала ќе биде повреден 3+ месеци?