Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.234
Поени од реакции
10.297
Колку сме неподносливи шинтерашите...еднаш ќе сме блиску до титула и на курот се качивме....многу гнасни луѓе :pos: :pos: :pos:
Уште па овие ќе ни ваделе ретро мислења... ние у едно мислење 3 пати се предомислуваме, почињаш од "катастрофален напад задњиве утакмици, 0 креативност" и завршуваш со "ќе ги мочаме Баерн догодина у финале".

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Сите знаеме дека Интер има топ 5 тим моментално во свет
Еј не ме нервирај ради тебе ќе не дупат после Оби и компанија. Не тропај зелени ебате ќе ти се смее некој.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
Добро бе Стек, Оби ќе те дупел голем кур...

Кажи ми Хакими, Де Вриј, Шкрињар и Бастиони нема да играат во било кој тим?

Лукаку го спредуваат со Левандовски, не јас туку фудбалски стручњаци... Лаутаро го бараат и Реал и Барса... Ретко кој има вакво дуо...

Барела супер стар, ќе биде тешко да се задржи, Ериксен крева форма, Броц сегде ќе игра прва постава...

Кој тим убедливо се двои?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Добро бе Стек, Оби ќе те дупел голем кур...

Кажи ми Хакими, Де Вриј, Шкрињар и Бастиони нема да играат во било кој тим?

Лукаку го спредуваат со Левандовски, не јас туку фудбалски стручњаци... Лаутаро го бараат и Реал и Барса... Ретко кој има вакво дуо...

Барела супер стар, ќе биде тешко да се задржи, Ериксен крева форма, Броц сегде ќе игра прва постава...

Кој тим убедливо се двои?
Добро бро, факт е дека Интер е тим во нагорна линија ама не е се уште топ 5 екипа. Сити, Ливерпул, Баерн, ПСЖ, Челзи, Јунајтед, Јувентус, Реал и Барса, се се тоа тимови што се пред Интер во моментов. Сеа јебига, можда против пола овие би победиле во двомеч, ама муабетот е дека Интер се уште треба да напредува и да расте за да биде пред овие клубови, или дел од нив.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Да бе Интер е паднат со тимот, како кога лани до финале ЛЕ стигна...

Сите знаеме дека Интер има топ 5 тим моментално во свет, сеа што Конте правеше глупости, не беа воиграни и имаа корона проблеми тоа е друго...

Наредна сезона Интер стига до полуфинале минимум, мој тип е дека и фаворит за ЛШ ќе биде...

Јувентус стига до 4-врт финале во ЛЕ...
И ја така мислам.

Можеби малце субјективно ама... топ 5 екипи у Европа:

Челзи (навивачки)
и другиве објективно:

Реал Мадрид
Борусија Менхенгладбах
Шахтјор Доњецк
Интер

Член од
29 март 2021
Мислења
301
Поени од реакции
864
Сите знаеме дека Интер има топ 5 тим моментално во свет...
На четврто место во светот е, пред него се само Реал Мадрид, Борусија Менхенгладбах и Шахтјор.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.530
Поени од реакции
15.001
Али оној тип на реченица што почнува со: "Сите знаеме дека..." :D

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
Добро бро, факт е дека Интер е тим во нагорна линија ама не е се уште топ 5 екипа. Сити, Ливерпул, Баерн, ПСЖ, Челзи, Јунајтед, Јувентус, Реал и Барса, се се тоа тимови што се пред Интер во моментов. Сеа јебига, можда против пола овие би победиле во двомеч, ама муабетот е дека Интер се уште треба да напредува и да расте за да биде пред овие клубови, или дел од нив.
Абе не ме дупи, остај нека си ставаат хехенца, каква Барса каков Реал... Ете Баерн, Сити и ПСЖ нека се појаки...

Потенцијалот на Интер и сега е тука, според мене Конте малку го кочи ама тоа е...

Нападот оган, одбраната да можат Реал и Барса одма ќе ја земат, средниот ред е полн со потенцијал...

Ако го задржи Интер тимот и наредна не стигне до Полу-финале слободно растргнете ме... Ама ќе стигне и до финале...

Монде и Скирељ ставаа хехенца кога им викав дека Интер е класи над Јувентус и дека ќе се борат за ЛШ и 4-то, ставаат и сега хехенца после кога ќе им вадам ретро постови ќе викаат ама кој можел да знае дека така ќе се одвиваат работите...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.755
Интер грми сезонава ама истовремено ова е и максимумот на оваа група играчи, за нешто повеќе ќе треба да продолжиме да се засилуваме без да продадеме некои од клучните играчи.

Што ќе се случува во преодниот рок никој жив не знае, не само за Интер туку воопшто.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
Само лев бек прва постава и резерва добар напаѓач, толку му фали на овој Интер... И нормално да го задржи тимот...

Али знам дека Конте и средина ќе бара 1 играч...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom