Јас без проблеми рокав такви локни во својата младост, така да ова се безобразни лаги.Сите сте сонувале да имате коса ко Недвед, курот да му јадите на неговата коса![]()
А ќе може Интер некој да здржи за следна сезона? Освен Дамбросио и Ранокија секако?
Ти ибам сакатиот коментатор
Со кое лице толку се пуфкаа неможам да разберам..од каде толкава самодоверба?...во каква серија влегоа Аталанта и Наполи ништо чудно на крајот да гледаме драми за топ 4...последно коло играат Аталанта-Милан![]()
Единствен ривал на Интер за скудетото сезонава беше Милан, до јануар месец.Јувентус бил единствениот ривал на Интер за скудетото...
Би го заклал мајке ми. Истетовирал бомба на врат, од оние у мастики што се паѓаат, бомба од оние у цртаните филмови. На раката има смајли тетовирано, на врат бомба, со пила би му ги исекол и вратот и раката.Дали оваа надреална тетоважа му е нова на Брозгара? Дали тоа имаше тетовирано бомба на вратот?
Да, да, овај беше особено неписмен, не ми се верваше шо збора пола од времето, Облак ја искористил приликата и се покажал ептен за репрезентација................Коментаторов начна елементарно дно и изби темелен блам со лагите. Мислам дека кажа едно 145000 неточни информации, од лага во лага влегуваше. Прво почна со лагата дека Сарма не бранел у Словенија поради ковид, а тој 15 години веќе не брани за репка. После у исто време начна резил за Хакими дека не отишол да игра за Мароко поради голем број на ковид случаи у таа земја, а братот изигра 3392929 милијарди минути за репстација. Набрзо после ова излажа за Перишиќ и евентуална повреда, лечење кур се тресе. Малку подоцна тивко го гушна дното со изјавата дека Реал ептен згрешил со Хакими што го пуштил за само 20 милиони, значи бизарна лага.
Ова е за др спремна не за фудбал