Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не заебавај, Лукаку е господин човек. Ма да како професионалец, не смее да се извади од кожа онака.

Се зезам. А господин не галами 5 минути како да е во Задруга. Или премолчуваш или веднаш се тепаш. :D

Абе каков нигер батали коментаторине на Спорт клуб, ајкју колку Заев имаат.

Се слушна убаво Лукаку што збореше а и сите знаат дека Лукаку е дете на самохрана мајка и дека му е слаба точка. Намерно го испровоцира.

Навистина? Е не сум знаел, немаше да го пишам тоа за копиле.:(

Иначе инцидентов ја засени магичната парада на Ханда пантерот при голот на Ибра, штета за малце не ја фати а добро ја прочита, у негов препознатлив стил.

WOWOWOOWOWWOWOWOWOOWOWOWOWOWOWOWOOWOWOW мајка му опцул на Лукаку, прв пат видено нешто во фудбалот, му ебам тоа глупакот црвен ќе изедеше од што е идиот. Остави го Шкриниар да му откорне ребра у второ и не замарај, ДЕБИЛ.

ВАЛЕРИ ТЕБЕ У УСТА ДА ТЕ ЕБАМ КОПИЛЕ СМРДЛИВО.

Хандановиќ грев над гревовите, голманскиот Љупче Златев.

Уште некоја фора за здрвеноста на Ханда пред да ве нападнат дека не е крив он за голот?

Не е крив до толку како српската плејбој старлета.

На крај посељак испадна Лукаку, ич не професионално, бар сеа коа нема публика и се се слуша, не го личи... Провокацие увек има, ако се понашаат ваке сите...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

На крај посељак испадна Лукаку, ич не професионално, бар сеа коа нема публика и се се слуша, не го личи... Провокацие увек има, ако се понашаат ваке сите...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Хаха, навистина?!

Селак е Ибра, и тоа докажано во минатото, но Лукаку би рекол е глуп кој паѓа на негови провокации.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom