Би додал повреди и картони. Па и корона, што да не, еве Лукаку нема прележано чинам, зашто да му тежи. Нека одмори две три кола асимптоматски.
Не може да стигне короната до нив, ја чуваат во Миланело изгледа.

Нешто слично е и со повредите...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би додал повреди и картони. Па и корона, што да не, еве Лукаку нема прележано чинам, зашто да му тежи. Нека одмори две три кола асимптоматски.
Ми го корегирале мислењето бе, какво подвлекување.Што си го подвлекол зборот глава бе да не мислеше на глава дека ќе им се качам ти ебам тоа извртениот јувенташки ум. Или можеби ме помеша со Клипче?![]()
И јас имав ГРУТ напишано и мене ми го корегирале. Иосоно, сакаш ферка?Ми го корегирале мислењето бе, какво подвлекување.
Многу културни новите модератори, кур*т имав напишано, без ѕвездичка![]()
Воедно, мечот беше обележан со голема грешка на Хандановиќ, што на @Stefan-kobe му даде да им се качи на глава на сите во фан клуб Интер.
Што си го подвлекол зборот глава бе да не мислеше на глава дека ќе им се качам ти ебам тоа извртениот јувенташки ум. Или можеби ме помеша со Клипче?
Ми го корегирале мислењето бе, какво подвлекување.
Многу културни новите модератори, гру*т имав напишано, без ѕвездичка
И јас имав ГРУТ напишано и мене ми го корегирале.
Тоа само во ПЛ го судат
И јас дојдов ова да го напишам, нерегуларен гол беше вториот гол на Лацио, од авион се гледаше. Ај што можда ја допре со рака топката Лацари при падот на тревата, не видов најубаво да бидам искрен, ама Каиседо стоеше пред голманот на Рома и поочигледен офсајд од ова амин. Не знам ама некако се поапсурдна е употребата на Вар системот кој требаше да ги елиминира ваквите грешки а не да остануваат неми судиите во ВАР собата како ништо да не било.Не беше вториот гол офсајд?
Каиседо стоеше директно пред голманот.