Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.945
- Поени од реакции
- 8.844
На друг вака, на мене неНе те прави тоа попаметен ниту похрабар![]()

На друг вака, на мене неНе те прави тоа попаметен ниту похрабар![]()
Daj sta das.. jebigaСакаш тажни од сега?![]()
Mozebi e taka bidejki 3 klucni prvotimci nema da igraat kaj juve, dodeka site ovci se na broj kaj inter..Гледам кладилнициве на Интер им дале 2.4
А од другата страна, тимот на векот.
Сигурно слаби им се експертите.
Koj se tie?Mozebi e taka bidejki 3 klucni prvotimci nema da igraat kaj juve, dodeka site ovci se na broj kaj inter..
Од клучните само Квадрадо нема да игра.Koj se tie?
Де Лихт е најклучен, само тој можеше да се турка со Лукаку. Уште сега го замислувам Бонучи како се брани со газот пред него.Од клучните само Квадрадо нема да игра.
А од другите, Дибала, Сандро и Де Лигт.
Сандро и Де Лихт се поклучни од Квадрадо. Место Квадрадо ќе игра Киеза кој е у одлична форма, додека пак Фработа ќе игра лево место Сандро, што е огромен хендикеп. Киелини може и ќе се справи со Лукаку ако е спремен да изигра 90 минути, ама пак у Де Лихт повеќе доверба би имал у моментов. Дибала е исто хендикеп, иако у лоша форма вас увек ве дупчел.Од клучните само Квадрадо нема да игра.
А од другите, Дибала, Сандро и Де Лигт.
Знам, се заебавам.Сандро и Де Лихт се поклучни од Квадрадо. Место Квадрадо ќе игра Киеза кој е у одлична форма, додека пак Фработа ќе игра лево место Сандро, што е огромен хендикеп. Киелини може и ќе се справи со Лукаку ако е спремен да изигра 90 минути, ама пак у Де Лихт повеќе доверба би имал у моментов. Дибала е исто хендикеп, иако у лоша форма вас увек ве дупчел.Ама и Мората го имаме, кој е во подобра форма од Дибала така да не е ова толкав хендикеп. Плус и он ви го има зачукано у повеќе наврати.
Исто и Мекени кој ни е еден од подобрите ако не и најдобар средињак сезонава нема да игра од старт изгледа, доста корисен би бил против тие копачите од Интер. Небитно, пак ќе ве согазиме.![]()
Знам, се заебавам.
Киелини моментално би го задржал Лукаку едино со бомба.
Дај можен состав да видиме.
Интер вака би требало да искочи.
Ханда
Шкринијар - Де Фрај - Бастони
Хакими - Барела - Брозовиќ - Видал - Јанг
Лукаку - Лаутаро
Каде бе пак со Бентанкур и Рабио.
FixedСо ваков состав само Конте може да не спаси