Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Рома да може, и тренинг топките ќе ги продаде...

Уште малку отпад остана за продавање... Сантон, Олсен, Бруно Перес, Фацио, Ж. Жезус, и Пасторе (не беше толку лош ама повеќе е повреден одколку што игра)... Пероти си го изигра своето... Можеби има уште некој а да заборавив... Ни фали централен бек, со Смолинг ептен ја затупеа, и еден десен бек... Не ми е јасно само зошто го дадовме Флоренци, кај нас не чини, а игра во ПСЖ ( на негова позиција ни игра Сантонo_O)... Го земавме Б. Мајорал да го менува Џеко и тоа е тоа... Ограничен,мал буџет имаме и мора да се продаваат играчите што се шлепаат, лапаат плати а корист никаква...

Уште малку отпад остана за продавање... Сантон, Олсен, Бруно Перес, Фацио, Ж. Жезус, и Пасторе (не беше толку лош ама повеќе е повреден одколку што игра)... Пероти си го изигра своето... Можеби има уште некој а да заборавив... Ни фали централен бек, со Смолинг ептен ја затупеа, и еден десен бек... Не ми е јасно само зошто го дадовме Флоренци, кај нас не чини, а игра во ПСЖ ( на негова позиција ни игра Сантонo_O)... Го земавме Б. Мајорал да го менува Џеко и тоа е тоа... Ограничен,мал буџет имаме и мора да се продаваат играчите што се шлепаат, лапаат плати а корист никаква...

Да, одбраната е климава. Мислам ок играчи се Манчини и Ибанез ама нема сериозна замена во случај на нивно отсуство. Можеби Фонсека планира Кристанте повеќе да го игра централен бек, додека на ЦМ да игра со Диавара и Верету.
Бруно Перес е доста слаб, Сантон дрвце отсекогаш бил...
Мене ме чуди како го продадоа Ундер и сега Пелегрини во ситуација кога Заниоло отсуствува подолго, Клајверт е комси-комса а Пасторе се почесто е повреден. Ок Педро е супер засилување, ама неможат да се остават на него Мхтиријан и Пелегрини, можеби требаше да го задржат бар до Јануар Пероти чисто да се има клупа.

Ковид и во Аталанта, откажан пресот на Гасперини а играа со Лацио...

#Napoli have confirmed Eljif #Elmas has tested positive for #COVID19

шо сторе среќа бе на нас.Сеа и Пандев и толку. :facepalm:

Последно уредено:
Ова веќе нема смисла...секоја недела, секоја екипа ќе има по пет-шест души заразени и никој нема да можи тим да состави.

Најубаво направија НБА со кампот, пиле не можеше да припари. Ај Џенова си ги решија проблемите, сите наеднаш ќе прележат и ќе им одложат натпревар...

Team in fiduciary isolation

Juventus Football Club announces that, during the checks provided for by the protocol in force, two staff members tested positive for Covid 19. These are neither players nor members of the technical or medical staff, however, in compliance with the regulations and the protocol, the whole extended team, as of this moment, has gone into fiduciary isolation. This procedure will allow all members who tested negative to the controls to carry out regular training and match activities, but will not be allowed contact with outside the group.

The Club is in constant contact with the competent health authorities.

Милан, Џенова, Аталанта, Јувентус, оваа сезона ќе трае, како тргнало.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom