DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Chill bro, заебанција беше, не мора одма да рипаш...Мислам дека за ботови како тебе имаат ставено опција игнорирај.
Уште малку отпад остана за продавање... Сантон, Олсен, Бруно Перес, Фацио, Ж. Жезус, и Пасторе (не беше толку лош ама повеќе е повреден одколку што игра)... Пероти си го изигра своето... Можеби има уште некој а да заборавив... Ни фали централен бек, со Смолинг ептен ја затупеа, и еден десен бек... Не ми е јасно само зошто го дадовме Флоренци, кај нас не чини, а игра во ПСЖ ( на негова позиција ни игра СантонРома да може, и тренинг топките ќе ги продаде...
Уште малку отпад остана за продавање... Сантон, Олсен, Бруно Перес, Фацио, Ж. Жезус, и Пасторе (не беше толку лош ама повеќе е повреден одколку што игра)... Пероти си го изигра своето... Можеби има уште некој а да заборавив... Ни фали централен бек, со Смолинг ептен ја затупеа, и еден десен бек... Не ми е јасно само зошто го дадовме Флоренци, кај нас не чини, а игра во ПСЖ ( на негова позиција ни игра Сантон)... Го земавме Б. Мајорал да го менува Џеко и тоа е тоа... Ограничен,мал буџет имаме и мора да се продаваат играчите што се шлепаат, лапаат плати а корист никаква...
Ќец ми е на сите тикети матер им ебемКовид и во Аталанта, откажан пресот на Гасперини а играа со Лацио...