Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро де може мисли дека е микс пошто иста раса е со Канте, висок е колку Видал и игра на позицијата на Гатузо...

Така да не греши, Јувентус значајно ја појачаа и онака прејаката средина.

Немој брат, нервен слом ќе доживее Анѓеле.
Сега со сладоледот ќе пишат нешто за Меси и куќата.

Едит - Сега гледам, ме претркал сладоледот, веќе пишал во друга тема.
Добро е, ја мислев денеска заборави.

Немој брат, нервен слом ќе доживее Анѓеле.
Сега со сладоледот ќе пишат нешто за Меси и куќата.

Едит - Сега гледам, ме претркал сладоледот, веќе пишал во друга тема.
Добро е, ја мислев денеска заборави.
Не ти е арно тебе :pos:

Добро де може мисли дека е микс пошто иста раса е со Канте, висок е колку Видал и игра на позицијата на Гатузо...

Така да не греши, Јувентус значајно ја појачаа и онака прејаката средина.

сакам да ја имам оваа смисла за хумор.

сакам да ја имам оваа смисла за хумор.
Па види ако го земеш на кантар хуморот на новинарот на Јувентус кој изјавил дека Мекинзи е микс од Гатузо, Канте и Видал тогаш да, мојот е 4 класа...

Денес на Интер-Пиза пријателскиот на Џузепе Меаца има 1000 гледачи.

Рома која боранија, со оваа екипа тешко дека ќе избори пласман и во Лига Европа..

Рома која боранија, со оваа екипа тешко дека ќе избори пласман и во Лига Европа..

Тројца битни им се повредени во моментов (Пасторе, Заниоло и Пероти)
Џеко не играше затоа што е пред трансфер а ќе им дојде Милик деновиве.
Го договорија Кумбула а и Кристанте го играа вчера бек што значи дека ќе има повеќе минутажа за Диавара. Веретут е солиден на таа позиција.
Како и да е, не мислам дека би имале проблем со пласман за ЛЕ и ги гледам некаде од 4то до 6то место...секако, ова зависи од останатите екипи како Милан, Лацио,Наполи и Аталанта како ќе ја одиграат сезоната.

Тројца битни им се повредени во моментов (Пасторе, Заниоло и Пероти)
Џеко не играше затоа што е пред трансфер а ќе им дојде Милик деновиве.
Го договорија Кумбула а и Кристанте го играа вчера бек што значи дека ќе има повеќе минутажа за Диавара. Веретут е солиден на таа позиција.
Како и да е, не мислам дека би имале проблем со пласман за ЛЕ и ги гледам некаде од 4то до 6то место...секако, ова зависи од останатите екипи како Милан, Лацио,Наполи и Аталанта како ќе ја одиграат сезоната.

Пероти не замина у Турска негде?

Него зашто Парма го сменија Даверса, со овој Ливерани сеа кансер фудбалов ќе го играа цела година. А баш беа интересни за глеање лани

brej kako smeni tek na natprevar crnecov u napoli, deluva ko da ke im e poln pogodok transferov na napoli.

Овој Осимен како тенк е, не може никој да го бутне. Само што влезе Наполи создаде 2-3 добри шанси, сега за сега изгледа како одлично засилување.

Мене ми беше малку чудно да потрошат за "малиот" 70 милиони, ако им се погоди и изигра добра сезона, ќе бараат за него 140 милиони... минимум... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom