- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
Дај Боже, ама кога го видов средниов ред, не можев...Овие сите на сликава ќе се стрелци вечерва?Ете Кулушевски почна .
Дај Боже, ама кога го видов средниов ред, не можев...Овие сите на сликава ќе се стрелци вечерва?Ете Кулушевски почна .
Ми се чини мн го потценваш Рабио. Не знам зошто е толку потценет, знам дека стагнираше ама сепакДај Боже, ама кога го видов средниов ред, не можев...
Се гледа дека е Ѓубренташ... или пак Ањели го потплатил да збори убаво за ЈувентусЛеле коментаторов.....![]()
![]()
![]()
![]()
Абре глупости тропа цело полувреме, срам да го фати човек.Се гледа дека е Ѓубренташ... или пак Ањели го потплатил да збори убаво за Јувентус![]()
То мислиш е глупости? Значи гледам Серија А на Јужно Афрички ТВ канал со Амерички коментатор.Абре глупости тропа цело полувреме, срам да го фати човек.
Нешо и за Мекени се изрезили на почеток од утакмицава, го купиле Јуве лани за 20 милиони и го остаиле цела сезона на позајмица у Шалке и сезонава се вратил. Се гледа дека е изгубен.Абре глупости тропа цело полувреме, срам да го фати човек.
Mislam deka e za Man Ju, u studio koa bea polufinalinjata vo Evropa Liga, gi favozirase, nisto cudno u sekoja liga da ima Tim.Се гледа дека е Ѓубренташ... или пак Ањели го потплатил да збори убаво за Јувентус![]()
Сигурно се роднини со Ставро.Mislam deka e za Man Ju, u studio koa bea polufinalinjata vo Evropa Liga, gi favozirase, nisto cudno u sekoja liga da ima Tim.![]()
Korenja od Bt, ama negovite se preselilo u Srbija.Сигурно се роднини со Ставро.
Микс од Видал,Канте и Погба.Не гледам пренос, како се покажа то црнчето во средниот ред? Сериозно прашувам.
Клипче бе, кој би ги гледал инаку?Klasa od tim.