Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас кажав за овој, татко му и мајка му не му веруваат дека потпишал за Јувентус, се секираат дека замина Италија да дила дрога.

Ваков талент не видел Манчестер Јунајтед, само од завист зборуваш вака...

Опасен коскокршачки микс...

И ? Некој новинар нешто рекол или експерт. 22 години има можи ќе го биди можи не, сеисто 3М позајмица.
Да фатиме од нафталин да вадиме колку имало вакви изјави за играчи на Интер, Милан, Манчестер, Барса 3 дена нема да се доволни.

не ви ја сфаќам опсесијата со МекКени стварно, збораме за 22 годишен талент (ете нека е) кој е на позајмица за 3М со право на откуп.

Ваков талент не видел Манчестер Јунајтед, само од завист зборуваш вака...
Добар ?

И ? Некој новинар нешто рекол или експерт. 22 години има можи ќе го биди можи не, сеисто 3М позајмица.
Да фатиме од нафталин да вадиме колку имало вакви изјави за играчи на Интер, Милан, Манчестер, Барса 3 дена нема да се доволни.

не ви ја сфаќам опсесијата со МекКени стварно, збораме за 22 годишен талент ете нека е кој е на позајмица за 3М со право на откуп.
Автоматски споено мислење:

Добар ?

Мајтап е де, аман. Јувентус позајми играч од Германија за 3 милиони евра, за кого никој освен потесната фамилија не слушнал. Мислам, очекуваш ваков потег на пазарот да направи Сампдорија или Лече, не Јувентус.

Може и топ да се погоди играчот, ама е малку смешно.

не ви ја сфаќам опсесијата со МекКени стварно, збораме за 22 годишен талент (ете нека е) кој е на позајмица за 3М со право на откуп.

Дечко, ти знаеш ли кој е Алекси Лалас?

И не се нервирајте одма, не скокајте...да не смее човек да постави нешто за Јуве тука а вие се искинавте коментирајќи за Меси и куќата на татко му, два дена ме болеше стомак од тоа колку бевте смешни.

Мајтап е де, аман. Јувентус позајми играч од Германија за 3 милиони евра, за кого никој освен потесната фамилија не слушнал. Мислам, очекуваш ваков потег на пазарот да направи Сампдорија или Лече, не Јувентус.

Многу се наапани јувенташиве еј.
Не се заебавам веќе на нивна сметка.

Мајтап е де, аман. Јувентус позајми играч од Германија за 3 милиони евра, за кој никој освен потесната фамилија не слушнал. Мислам, очекуваш ваков трансфер на пазарот да направи Сампдорија или Лече, не Јувентус.

Јувентус така стално работел. Види наназад секоја сезона зема некој таков, можи ќе се трефни можи не. Мене искрено ич не ми е смешно со оглед дека се 3 М во прашање (додуша не дека е од мој џеб). Да платеа 50М ќе разберев. Поарно 3М и позајмица него 50М и туфкај се шо после со него како милиони примери.

Бразаљи беше донесен за 300.000 евра како рата за трансферотна Диего. Од кога дојде до пензија беше столбот на одбраната на Јувентус и на Италија и ако ме прашаш мене еден од најдобрите и најстабилните дефанзивци пост 2010 и страшно потценет па и тогаш имаше мајтапи :).

Јувентус така стално работел. Види наназад секоја сезона зема некој таков, можи ќе се трефни можи не. Мене искрено ич не ми е смешно со оглед дека се 3 М во прашање (додуша не дека е од мој џеб). Да платеа 50М ќе разберев. Поарно 3М и позајмица него 50М и туфкај се шо после со него како милиони примери.

Бразаљи беше донесен за 300.000 евра како рата за трансферотна Диего. Од кога дојде до пензија беше столбот на одбраната на Јувентус и на Италија и ако ме прашаш мене еден од најдобрите и најстабилните дефанзивци пост 2010 и страшно потценет па и тогаш имаше мајтапи :).

Така де, сега ќе се позаебаваме на сметка на Јувентус, а ако не демантира ликот ќе се позаебавате на сметка на оние кои правеле заебанции, што е многу послатко.

Дечко, ти знаеш ли кој е Алекси Лалас?

И не се нервирајте одма, не скокајте...да не смее човек да постави нешто за Јуве тука а вие се искинавте коментирајќи за Меси и куќата на татко му, два дена ме болеше стомак од тоа колку бевте смешни.

Многу се наапани јувенташиве еј.
Не се заебавам веќе на нивна сметка.
Јас ти кажувам во генералa не само за Лалас или било кој. Не е мајтап ова напнување е 103 страни уназад.

За интер е комедија ако гледаш на назад за трансфери и вакви изјави. И мене ме напната ни крив ни должен за Момблано и Пеп и сеа?

За Милан не ни се трудам тие објавија играч на официјалната страна и профил за да овај му речи кој ве еба неидам (JACKSON SI!!)

Така де, сега ќе се позаебаваме на сметка на Јувентус, а ако не демантира ликот ќе се позаебавате на сметка на оние кои правеле заебанции, што е многу послатко.

Абе во ред е ама веќе се напна ко да го купивме Величе Шумуликоски, а збораме за фаној на клубови кој последните 10 год трансфер не погодиле и ЛШ не намирисале :)
Јуве сеа можи да се ремети комотно поќе за Пирло него ли за ова.

Јас ти кажувам во генералa не само за Лалас или било кој. Не е мајтап ова напнување е 103 страни уназад.

За интер е комедија ако гледаш на назад за трансфери и вакви изјави.

За Милан не ни се трудам тие објавија играч на официјалната страна и профил за да овај му речи кој ве еба неидам (JACKSON SI!!)

Дечко, мене ова ми е втор пост на темава. Не ме замарај молим ти се.
И вие низ форумови изнапишавте песто иљади коментари за Меси, татко му и куќата, па никој не рипна од ФанКлуб Интер да ви каже колку сте напорни.
Ако имаш проблем со вакви работи, знаеш што треба да направиш, 10 години си член на форумов не си од вчера ебате.

Дечко, мене ова ми е втор пост на темава. Не ме замарај молим ти се.
И вие низ форумови изнапишавте песто иљади коментари за Меси, татко му и куќата, па никој не рипна од ФанКлуб Интер да ви каже колку сте напорни.
Ако имаш проблем со вакви работи, знаеш што треба да направиш, 10 години си член на форумов не си од вчера ебате.

Не ме замарај ми рече бе :pos:

Добро ДЕЧКО, извини :unsure:

Не ме замарај ми рече бе :pos:

Добро ДЕЧКО, извини :unsure:

Па се напна божем за мајка ти постирав нешто.

Извинето.

Па ќе ти рече, да не си модератор па да ти се плаши :kafence:

Нека дојде кој сака е моја порака.

Па се напна божем за мајка ти постирав нешто.

Извинето.

Нека дојде кој сака е моја порака.
Шо мајка ти? :pos:

Добро де може мисли дека е микс пошто иста раса е со Канте, висок е колку Видал и игра на позицијата на Гатузо...

Така да не греши, Јувентус значајно ја појачаа и онака прејаката средина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom