Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ваљда не е на @STEALTH колава, он за Баерн беше како што знам. :D
Стелт синчето мечка вози....не се заебава со вакви ниско класни голф 4-рки....знај тој шо сакаат мачињата ...плус и со неговиот величенствен брк убива

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Абе другари, на толку плата си купив куќа, стан и викендица на Алпите, зарем уште во кола ццццццц :D:icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Стелт синчето мечка вози....не се заебава со вакви ниско класни голф 4-рки....знај тој шо сакаат мачињата ...плус и со неговиот величенствен брк убива
Бркот траеше 3 минути како за слика, тоа што излезе меме од тоа е друга прича Џонка...

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
Гледам никој не коментира :toe:

Во официјалниот извештај за колото, нема одлука за мечот Јувентус - Наполи.

@Сладоледџија како истакнат правник :kafence: ќе го замолам да го елаборира терминот sub iudice, за да не се глупираме со интерпретација ние обичните смртници.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.092
Гледам никој не коментира :toe:

Во официјалниот извештај за колото, нема одлука за мечот Јувентус - Наполи.

@Сладоледџија како истакнат правник :kafence: ќе го замолам да го елаборира терминот sub iudice, за да не се глупираме со интерпретација ние обичните смртници.
Sub judice латински за under the judge. Уште не е одлучено, се чека на одлука од судија или суд.
under judicial consideration and therefore prohibited from public discussion elsewhere.

Абе не се смеј, тоа е за судски процеси, затоа и не смее да се коментира :icon_mrgr:
Во случајов е употребено во смисла дека одлуката е pending.

Последно уредено:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Можна казна за Наполи од -1 бод, и можно ПРЕИГРУВАЊЕ на 13 јануари, 3 дена пред Јувентус - Интер.
Се шушка вакво нешто.

Која е логиката да ги казниш и да дозволиш преигрување? Или целосна казна, или воопшто да нема казна.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
Можна казна за Наполи од -1 бод, и можно ПРЕИГРУВАЊЕ на 13 јануари, 3 дена пред Јувентус - Интер.
Се шушка вакво нешто.

Која е логиката да ги казниш и да дозволиш преигрување? Или целосна казна, или воопшто да нема казна.
logikata e izgleda radi prekrsuvanje na nekoi protokoli.
A preigruvanjeto zasto defakto imale zabrana da patuvaat od ASL, pisav pred nekoj den, toa oficijalno soopstenie, a ne onie rekla kazala muabeti, im odgovara na Napoli vo toj kontekst, da ne ja zagubat sluzbeno bidejki konkretno za vakvite odluki ASL moze da preinacuva resenija na FIGC.
Labilno se postavuvaat seuste za klubovive ocigledno zasto vo vakvi novi uslovi nikoj ne rabotel u svojata istorija i del od klubovite sigurno ke gresat na nekakov nacin, ne site imaat uslovi kakvi sto imaat golemite timovi, ko hoteli do trening centrite pa polesno da se izoliraat igraci, ili medicinski personal itn itn. Na kraj kraeva sto ocekues od klub kade delaurentis cela italija ja rasheta dur imal simptomi i ic kur ne go bolelo.

Dokolku ne bila zabranata za letanje od ASL togas juve sigurno ja dobivaa sluzbeno uste naredniot den, vaka mislam deka ke ja preigraat, kako i da e i toa deka napoli ne se drzele do protokolite sega za sega e samo pretpostavka, toa doprva se ispituva, i taa mozna kazna od 1 bod bi trebalo da e za ova, u slucaj nesto da sjebale.

I ova e pricina plus zasto mislam deka ke ja preigraat, tesko deka cela godina nekoj moze striktno by the book da se ponasa radi koronata. Do vcera trvrdea deka gi pocituvaat maksimalno site protokoli, na kraj ispadna deka toa ne e tocno, i ova sigurno ke e slucaj i kaj drugi timovi, kaj genoa bogznae sto praele.

Seven players have left the Juventus retreat on Monday morning and could face fines for leaving the current team isolation.

After having found two cases for coronavirus last Saturday, Juventus have lived in a bubble within their camp at Continassa.

Several reports in Italy revealed Gianluigi Buffon and Merih Demiral had decided to leave the camp and return to their respective homes on Monday morning, whilst five others joined their national teams.

Rodrigo Bentancur, Juan Cuadrado, Danilo, Paulo Dybala and Cristiano Ronaldo have reportedly left to play for their respective national teams.

The reports claim the Old Lady couldn’t stop them from leaving and when the players left the Juventus bubble it became an individual responsibility.

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
Sub judice латински за under the judge. Уште не е одлучено, се чека на одлука од судија или суд.

Абе не се смеј, тоа е за судски процеси, затоа и не смее да се коментира :icon_mrgr:
Во случајов е употребено во смисла дека одлуката е pending.
Се смеам бидејќи не прашав озбилно, до толку знам и сам да истражам.

Сладоледџија и неговата магистратура е во прашање :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Roma have confirmed losses of €204m, the second highest figure in the history of Italian football after Inter’s €207m in 2006-07.

La Gazzetta dello Sport points out running at a loss of €204m is the second worst ever balance sheet for an Italian club.

The biggest losses were run by Inter at €207m in 2006-07.

Roma’s previous worst record was €115m in 2002-03.

The other Italian clubs to have registered the highest losses are all Inter and Milan, divided only by Lazio’s €122m in 2002-03.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Милик остана во Наполи,нели не сакаше да игра повеќе таму ама изгледа не му најдоа купец а им договор до крајот на оваа сезона.Дали Гатузо сега ќе го игра или ке чмае на клупа.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.135
Милик остана во Наполи,нели не сакаше да игра повеќе таму ама изгледа не му најдоа купец а им договор до крајот на оваа сезона.Дали Гатузо сега ќе го игра или ке чмае на клупа.
Останува да видиме, бате Сале. Животот е мистерија.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Се смеам бидејќи не прашав озбилно, до толку знам и сам да истражам.

Сладоледџија и неговата магистратура е во прашање :D
Ja plativ na crno 500e magistraturata

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom