Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Со купов колку-толку ја извадија сезонава иако е далеку од успешна. Доколку Милан ја победи Аталанта и Јуве иде во ЛЕ, тоа ќе биде реален одраз на сезонава што ја одиграа, сезона за заборав. Инаку не дека нема да ми биде криво ама не се материјал за ЛШ со овој тим, впрочем како и другиве 4 екипи кои би завршиле пред нив.
Таман си се Аталанта за ЛШ. Па и Интер ако не се распаднат и сменат тренер.

Честитки за Јувентус за освоениот трофеј, трофеј кој би требало да му ја спаси главата на Пирло...

Штета за Аталанта, секогаш при врвот и никако да освојат некој трофеј, кога е најпотребно како да затајуваат.

Najbolji ikada
Автоматски споено мислење:

Mnogu e jako interas koga ke stane od spienje, prvo nesto ke gi protrie ocite i pocesa mudata i potoa odma pomisluva na igracite na Juve :D

Последно уредено:
E1x7kp-YWQA4w-HPq.jpg
7F142B29-A8A9-4405-90B5-BED3BDEA953F.jpeg

Mnogu e jako interas koga ke stane od spienje, prvo nesto ke gi protrie ocite i pocesa mudata i potoa odma pomisluva na igracite na Juve :D
Ја 100% сум сигурен дека и не спиел, цела вечер барал слики од анти јуве и накај 7 саатот сабалје пред да си легне ја постирал... за добар сон.

Брееее ама се напнати навивачиве на Јувентус ни куп не може да прослават, седат на Кајгана и се контраат... Како да имаат набиено комплекси од Шампионот...

Mihajlović prije nekoliko dana: "Bologna-juve? Poslat će pravog suca, Valerija, Giacomellija ... Siguran sam u to, mogu se kladiti.

Službeno:
Sudac: Valeri,
VAR: Giacomelli. :sneaky:
Михајловиќ е пиче интерашко научено да плаче. Ќе изгуби 20 меча од 38 кола ама битно во поразот од Јувентус ќе му бидат криви судиите. Демек Болоња смрдливата е светска велесила па Јувентус никогаш не би ја победил без судии. Да се живи и здрави судиите иначе тешко дека Јувентус би излегол на крај низ историјата со големата Болоња.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom