Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таман си се Аталанта за ЛШ. Па и Интер ако не се распаднат и сменат тренер.Со купов колку-толку ја извадија сезонава иако е далеку од успешна. Доколку Милан ја победи Аталанта и Јуве иде во ЛЕ, тоа ќе биде реален одраз на сезонава што ја одиграа, сезона за заборав. Инаку не дека нема да ми биде криво ама не се материјал за ЛШ со овој тим, впрочем како и другиве 4 екипи кои би завршиле пред нив.
И овој му одговори : Не, ни јас не се сеќавам
Не може да е добро утрото Киелини кога ќе го видиш.
Ја 100% сум сигурен дека и не спиел, цела вечер барал слики од анти јуве и накај 7 саатот сабалје пред да си легне ја постирал... за добар сон.Mnogu e jako interas koga ke stane od spienje, prvo nesto ke gi protrie ocite i pocesa mudata i potoa odma pomisluva na igracite na Juve![]()
Михајловиќ е пиче интерашко научено да плаче. Ќе изгуби 20 меча од 38 кола ама битно во поразот од Јувентус ќе му бидат криви судиите. Демек Болоња смрдливата е светска велесила па Јувентус никогаш не би ја победил без судии. Да се живи и здрави судиите иначе тешко дека Јувентус би излегол на крај низ историјата со големата Болоња.Mihajlović prije nekoliko dana: "Bologna-juve? Poslat će pravog suca, Valerija, Giacomellija ... Siguran sam u to, mogu se kladiti.
Službeno:
Sudac: Valeri,
VAR: Giacomelli.![]()