Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Почело је циркусот, чист пенал.

Хахахахах ни 5 минути не можат копилињава со фер судење да играат.

И пак земавме годинава повеќе титули од лузерчињата интер :cool:
Реално, суперкупот ви е од сезона 2020. Така да, 1-1. Се гледаме у суперкупот годинава за да видиме кој ќе има 2 титули на крај на сезона.

Мале мале сега кога Аталанта ќе ја пушти на Милан што солзи ќе има овде за бришење :rolleyes:

Ау, коментаторот го затупи за Аталанта ќе се расплаче, а реално одиграа лош натпревар, освен на самиот почеток. Јуве заслужено ги доби, позитивно изненадија, дури и физички ги издоминираа до 80 мин. Само не ми беше јасно зошто ги извади Киеза и Кулушевски, а го остави Роналдо, кога овие ќе му легнаа повеќе после вториот гол. Се види и во неколку транзиции.

Аталанта сигурно нема да му пушти на Милан, но еве како треба да се игра против нив без класичен напаѓач, а така ќе игра Милан во недела.

Ja smetam deka nema da ja pusti atalanta, i dokolku Milan pobedi ke bide cista pobeda bez pustanje, jer ne veruvam atalanta da sakaat da bidat 4to mesto koga so bod mozat da zavrsat 2ro..

Ќе ја пуштат на Милан...

Реално, суперкупот ви е од сезона 2020. Така да, 1-1. Се гледаме у суперкупот годинава за да видиме кој ќе има 2 титули на крај на сезона.

E1x7kp-YWQA4w-HPq.jpg

Со купов колку-толку ја извадија сезонава иако е далеку од успешна. Доколку Милан ја победи Аталанта и Јуве иде во ЛЕ, тоа ќе биде реален одраз на сезонава што ја одиграа, сезона за заборав. Инаку не дека нема да ми биде криво ама не се материјал за ЛШ со овој тим, впрочем како и другиве 4 екипи кои би завршиле пред нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom