Нешто слично имав пишано у фан клубот, овде стартува за репка а кај нас не ни влага 20 мин. Па против торино влезе Весино, кој до вчера беше под нож, фудбал нема играно 1 година и пред Сенси влага.Овој Сенси во Интер е само да тренира за да биде спремен и да може да игра за репрезентација. Клупски фудбал не го интересира веќе.
Добро де, стартал против Литванија. Исто ко Интер утре да игра некоја утакмица против Комо и да игра Сенси прва постава.Нешто слично имав пишано у фан клубот, овде стартува за репка а кај нас не ни влага 20 мин. Па против торино влезе Весино, кој до вчера беше под нож, фудбал нема играно 1 година и пред Сенси влага.
Сенси не се залага или па Конте му се вртат некој идеи без врска.![]()
Надреален хуморovoj artur na negoviot rodenden ne bi go viknal, ne pa zabava da pravam i da mi dojde so toa muvlosanata faca i kosice i toa iskriveniot portugalski i da mi pusta od tie brazilskite pederski pesnicinja da mi igra so racinjata da mi glumi nesto i da me srami pred site, i toa u sred pandemija kazni da rizikuvam, aj gubi se tamu klosar eden majka baras tuka.
Интер ги распаднаа за истиве муабети, сеа све је то нормално, дио процеса баки мој.Читам Јувентус барал одложување на исплатата на платите... Ама како бе така? Да не се у финансиска криза и они? Нема шанси.
According to the Corriere dello Sport, Juventus have asked their players to at accept least partial delayed payment of their next four wage packets.
This would be similar to the approach that the club took a year ago, when the pandemic first hit their finances.
Now it looks as if Juventus are hoping to replicate the move, asking their players to delay four months of wages until they can be counted in the 2021-22 financial year.
It remains to be seen if the players will accept, especially as so many are now on the transfer market or at least unsure of their futures in Turin.
Уште од сега гледамSamo zdravje