Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.959
Овој Сенси во Интер е само да тренира за да биде спремен и да може да игра за репрезентација. Клупски фудбал не го интересира веќе.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.325
Овој Сенси во Интер е само да тренира за да биде спремен и да може да игра за репрезентација. Клупски фудбал не го интересира веќе.
Нешто слично имав пишано у фан клубот, овде стартува за репка а кај нас не ни влага 20 мин. Па против торино влезе Весино, кој до вчера беше под нож, фудбал нема играно 1 година и пред Сенси влага.
Сенси не се залага или па Конте му се вртат некој идеи без врска. :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нешто слично имав пишано у фан клубот, овде стартува за репка а кај нас не ни влага 20 мин. Па против торино влезе Весино, кој до вчера беше под нож, фудбал нема играно 1 година и пред Сенси влага.
Сенси не се залага или па Конте му се вртат некој идеи без врска. :)
Добро де, стартал против Литванија. Исто ко Интер утре да игра некоја утакмица против Комо и да игра Сенси прва постава.

Ај ако не Весино никад у живот нека не заигра фудбал веќе пошто 1 година бил под нож. Влегол пред Сенси на утакмица каде имавме тенко водство и ни требаше цврстина у везниот ред.

Има време за Сенси, нека ги ујача мускулите малце прво па после ќе игра, кој го ебе коа е стаклен и ризичен.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.643
ovoj artur na negoviot rodenden ne bi go viknal, ne pa zabava da pravam i da mi dojde so toa muvlosanata faca i kosice i toa iskriveniot portugalski i da mi pusta od tie brazilskite pederski pesnicinja da mi igra so racinjata da mi glumi nesto i da me srami pred site, i toa u sred pandemija kazni da rizikuvam, aj gubi se tamu klosar eden majka baras tuka.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ovoj artur na negoviot rodenden ne bi go viknal, ne pa zabava da pravam i da mi dojde so toa muvlosanata faca i kosice i toa iskriveniot portugalski i da mi pusta od tie brazilskite pederski pesnicinja da mi igra so racinjata da mi glumi nesto i da me srami pred site, i toa u sred pandemija kazni da rizikuvam, aj gubi se tamu klosar eden majka baras tuka.
Надреален хумор

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Juventus have suspended Weston McKennie, Arthur and Paulo Dybala after they attended a party at McKennie’s home in breach of COVID restrictions. They’ll miss this weekend’s derby against Torino.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.643
Читам Јувентус барал одложување на исплатата на платите... Ама како бе така? Да не се у финансиска криза и они? Нема шанси.
Интер ги распаднаа за истиве муабети, сеа све је то нормално, дио процеса баки мој.

According to the Corriere dello Sport, Juventus have asked their players to at accept least partial delayed payment of their next four wage packets.

This would be similar to the approach that the club took a year ago, when the pandemic first hit their finances.

Now it looks as if Juventus are hoping to replicate the move, asking their players to delay four months of wages until they can be counted in the 2021-22 financial year.

It remains to be seen if the players will accept, especially as so many are now on the transfer market or at least unsure of their futures in Turin.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Јбг...кој очекуваше дека ќе има пандемија во 2018 кога го донесоа Роналдо....можеби тогаш делуваше одличен потег од секој аспект ама од денешна перспектива еден товар пари ги кошта што тешко ги вадат без публика.

Ако не се погодат Киеза,Кулушевски,Мекени како играчи Јувентус ќе ги чека бантер ера со оглед на тоа дека цел тим му е за ремонт...Дибала не постои,Мората е просечен играч и плус е на позајмица(допрва треба да го купваат ако решат), Роналдо е 36 години и порано или подоцна мора да се ослободат од него...а ова е цел напад на Јувентус....средината зависи од младите што ги спомнав...а одбраната му е добра засега.

Ќе видиме шо носи иднината сепак ништо не се знај со оглед на тоа дека Јувентус во мај 2019 делуваше две скалила над сите и беа предоминантни над сите..а сега во 2021 имаат тим пред распаѓање...можеби во 2022 ќе биди поинаку.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Уште од сега гледам

Роналдо фром Јуве ту Лос Анџелес Галакси
Дибала фром Јуве ту Арсенал
Ремзи фром Јуве ту Рома
Рабиот фром Јуве ту Тулуз
Де Лигт фром Јуве ту Манчестер Јунајтед

hhhhhhhhhhhhhhh

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.643
tezog bag se desava na prenosive na odredeni reklami od strana, koga ke se poklopat so fudbalerite, ni glava ni race ne im se gledaat samo dresovite i takvi trcaat celite amputirani :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom