Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
Свесно паркирање бус на Јуве, притоа супер бранење, другото очигледно беше бонус ако се направи нешто се направи. Интер репетитивен и неинвентивен, Пирло се постави според резултатот од првиот меч, Конте не смени ништо.. тоа е тоа, реален исход

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Од силење дека се тим со најдлабок состав успеаа да испаднат и од ЛШ и од Куп. Конте очаен тренер е.
Mислиш? Не бе брат грешка си... Топ си е сфе женско под 60 години у фамилија да му изнаебам.
Како само си го спопикаа кинезите со 3 годишен 12 милионски договор уше не ми е јасно.
Крф му ебам.

пс. Инаку јас да сум фан на Јувентус, пред да пробам да бидам интересен на форум, би бил загрижен од нивото на екипата, настрана резултатот денеска.

Интер во двата натпревари ги пикна во шише, и се гледаше дека имаме поквалитетни играчи каде каде.
Пре би да се врати Мурџо, сите екипи да не пикаат у шише и да си освоиме триплета него ние вака да ги пикаме у шише и да останеме со кур у раце.
Срамота е ова што го играме. Срамота е Интер да има вакви резултати.

ОЧАЈ!

Срамота е бе од 3 титули да останеме у борба САМО ЗА ЕДНА, 9 Фебруер е бе алооо. Мртов Јувентус е во борба за 3 титули и лаганица ти зима куп од раце. Ви ебам тоа неспособните куртони.
А на контехехе, само рак на тестиси и простата. И хронична диареа.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Ок бе, не бидете загрижени што кур ме боли, терајте си.

Изгледа јас сум имал повисоко мислење за Јувентус.

пс. Дека ве пикнавме во шише и тоа стои, но изгледа сте еуфорични од резултатот па не можете да го гледате.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
:pos:

Дечко собери се. Каде - каде имале поквалитетни играчи, а Јувентус на реваншот одмараше 6 првотимци + повредени Артур и Дибала.

Немој толку интересен да бидеш друг пат.
Ај наброј ми ги сите 6 првотимци што одмарале плус Дибала и Артур. Значи 8 стартери сте немале на утакмицава така? Со резерви игравте?
Не ти е срам ваква глупост да пишеш? Кај беше после лигашката утакмица да се смееш на поквалитетните играчи?

Од инат никад нема да признаеш такво нешто туку ќе се појавуваш со вакви статистики и вакви квази смешки.

Ајде сега 6те првотимци што не играле.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Ок бе, не бидете загрижени што кур ме боли, терајте си.

Изгледа јас сум имал повисоко мислење за Јувентус.

пс. Дека ве пикнавме во шише и тоа стои, но изгледа сте еуфорични од резултатот па не можете да го гледате.
Не дека Јувентус не треба да биде загрижен и дека не му требаат минимум 3-4 поквалитетни играчи во моментов, муабетот е дека вечерва во ниеден момент не висеше во воздух голот на Јувентус. Напротив, Јуве дури ги имаше и подобрите шанси на мечот и беше поблиску до победа.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Интер беше подобар во двобојот, ама Јувентус го има Роналдо, Интер нема таква класа играч со менталитет
што ќе реши вакви утакмици и то е то.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не дека Јувентус не треба да биде загрижен и дека не му требаат минимум 3-4 поквалитетни играчи во моментов, муабетот е дека вечерва во ниеден момент не висеше во воздух голот на Јувентус. Напротив, Јуве дури ги имаше и подобрите шанси на мечот и беше поблиску до победа.
Она кога Бјанконеро веро ќе испадне поголема класа од Мондонико.

И тоа е се што треба да знаете за вториов.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917

interlove

Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Тоа е тоа што зборев, и фала богу излезе еден реален фан кој мисли со ладна глава, и не е еуфоричен после победа(поминување далје). И секако дека не висеше голот, затоа што Јувентус паркираше бус против Интер, имаше милион блокирани шутеви, што не беше случај во минатото вака Јувентус да му се затвори на Интер, туку ќе излезеа и ќе изиграа машки.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.244
Поени од реакции
18.448
Ај наброј ми ги сите 6 првотимци што одмарале плус Дибала и Артур. Значи 8 стартери сте немале на утакмицава така? Со резерви игравте?
Не ти е срам ваква глупост да пишеш? Кај беше после лигашката утакмица да се смееш на поквалитетните играчи?

Од инат никад нема да признаеш такво нешто туку ќе се појавуваш со вакви статистики и вакви квази смешки.

Ајде сега 6те првотимци што не играле.
Шчежни, Бонучи, Киелини, Артур, Киеза, Меккени и Дибала/Мората (1 од овие двајца).

Киелини откако се врати од повреда е прв избор во одбрана, Артур месец дена е стандарден и останатите се прв состав.

Не знам што не ти е јасно дека Буфон, Демирал, Рабио, Бернардески и Кулушевски се резерви.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Мислам дека пристапот на Јуве дена беше препуштање на играта, слично како со Рома.

Мн Алегри типна игра последниве 3-4 меча и тимот делува поинаку и по консолидиран.

interlove

Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Шчежни, Бонучи, Киелини, Артур, Киеза, Меккени и Дибала/Мората (1 од овие двајца).

Киелини откако се врати од повреда е прв избор во одбрана, Артур месец дена е стандарден и останатите се прв состав.

Не знам што не ти е јасно дека Буфон, Демирал, Рабио, Бернардески и Кулушевски се резерви.
Со овие првотимци ве доминиравме во Сериа А(2-0).

Шчезни играше а и Киелини, Бонучи и Мората, ај трк види состав, и Мекејни исто така влезе после тоа, а беше од прва минута и Киеза.

Последно уредено:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Тоа е тоа што зборев, и фала богу излезе еден реален фан кој мисли со ладна глава, и не е еуфоричен после победа(поминување далје). И секако дека не висеше голот, затоа што Јувентус паркираше бус против Интер, имаше милион блокирани шутеви, што не беше случај во минатото вака Јувентус да му се затвори на Интер, туку ќе излезеа и ќе изиграа машки.
Не знам дали си го гледал Јуве пред 20-25 години. Тогаш ако поведат 1-0 или им одговара 0-0 знаев дека мечот е заклучен. Така ми делуваа денес. Мене лично не ми се свиѓа овој пристап со сегашнава постава затоа што не се доволно добри како овие претходно спомнативе ама денес изиграа докторска одбрана. Буквално можеше уште 90 минути да играат и Интер да не даде гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom