Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.773
Поени од реакции
17.691

Надоле има уште 3 твита, Аталанта се распаѓа :motorce:
Уште кога беше тренер на младинците на Јуве и кога го одбраа Чиро пред него имаше гласини дека со сите играчи се карал и со соработниците.

Видете ги и интервјуата на мн екс негови играчи...

Ма да не е во право Гомез вака би го пратил во младинци до крај на договор.

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не сум некој што нешто многу прати Италијански фудбал, сигурно не повеќе од вас тука ама да му се курчиш на Гасперини, тренер кој ги стаи на мапа, треа да си мрднат и недобар во умот. Мртов тим, спомнат во минатото само затоа што има иста боја на дрес ко Интер и евентуално ако ги смешаат Аталанта со Атланта од Џорџија кога коцкар некој ќе збори за енбеа место за фузбал.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.054
Не сум некој што нешто многу прати Италијански фудбал, сигурно не повеќе од вас тука ама да му се курчиш на Гасперини, тренер кој ги стаи на мапа, треа да си мрднат и недобар во умот. Мртов тим, спомнат во минатото само затоа што има иста боја на дрес ко Интер и евентуално ако ги смешаат Аталанта со Атланта од Џорџија кога коцкар некој ќе збори за енбеа место за фузбал.
Па што очекуваш од миџет?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.658
Поени од реакции
88.492
Починал Паоло Роси, легенда на Јуве и Милан, и најдобар стрелец на Светското Првенство '82. До последно работел за Раи Спорт како pundit, а причините за смртта сеуште не се објавуваат.

R.I.P (1956-2020)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.224
Поени од реакции
18.363
@Aleksandar91 гигантот заврши прв во група на Лига на Шампиони, освои 15 бодови и ја победи Барселона 0-3 на Камп Ноу.

Во исто време вториот клуб од Милано ја заокружи сопствената триплета, освои 6 бодови и заковани на последно место си останаа да се борат за пласман догодина во ЛШ, со иста тенденција натпреварувањето да го напуштат повторно во групната фаза.

Која иронија.

Последно уредено:
Член од
27 декември 2011
Мислења
591
Поени од реакции
508
@Aleksandar91 гигантот заврши прв го група на Лига на Шампиони, освои 15 бодови и ја победи Барселона 0-3 на Камп Ноу.

Во исто време вториот клуб од Милано ја заокружи сопсвената триплета, освои 6 бодови и заковани на последно место си останаа да се борат за пласман догодина во ЛШ, со иста тенденција натпреварувањето да го напуштат повторно во групната фаза.

Која иронија.
Shots fired!

Sent from my Redmi

Член од
16 април 2014
Мислења
7.350
Поени од реакции
11.797
@Aleksandar91 гигантот заврши прв во група на Лига на Шампиони, освои 15 бодови и ја победи Барселона 0-3 на Камп Ноу.

Во исто време вториот клуб од Милано ја заокружи сопствената триплета, освои 6 бодови и заковани на последно место си останаа да се борат за пласман догодина во ЛШ, со иста тенденција натпреварувањето да го напуштат повторно во групната фаза.

Која иронија.
Koj gigant be? Onaj sto go slapaat Lyon i Ajax?
Onoj sto igrase vo nivite vo seria B radi mestenje?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444

Сине и ја не ги сакам Јуве, ама повлечи се со време , не влагај подлбоко у говна :pos:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Доста не се срами три години со ред испаѓаме во групите на ЛШ додека Аталанта и Лацио си врват...три ебани години...богој се за нас Јувентус....ќе си видиш на дербито со нив шо ќе ни напрат.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.350
Поени од реакции
11.797
Доста не се срами три години со ред испаѓаме во групите на ЛШ додека Аталанта и Лацио си врват...три ебани години...богој се за нас Јувентус....ќе си видиш на дербито со нив шо ќе ни напрат.
Куро ме боли што биле Јувентус во споредба со Интер.
Се докажуваме дали се гиганти или не, на рамниште на Реал,Барса и Баерн.
И ај тргни ми се од куров, ко дежурен комуњар си, твитерџија.
Автоматски споено мислење:

Сине и ја не ги сакам Јуве, ама повлечи се со време , не влагај подлбоко у говна :pos:
И шо сеа? АКо сум фан на Салернитана не можам да кажам дека гомнариве се далеку од Баерн, Реал и Барса? Кое ви е ова правило бе?
Тогаш што ни го потите вие навивачиве на Милан дека сме убијани во ЛШ? Што треба да ти речам, немој не се брукај сине, ЛШ немате фатено, не влегувај во говна?

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom