Уште кога беше тренер на младинците на Јуве и кога го одбраа Чиро пред него имаше гласини дека со сите играчи се карал и со соработниците.
Надоле има уште 3 твита, Аталанта се распаѓа
Па што очекуваш од миџет?Не сум некој што нешто многу прати Италијански фудбал, сигурно не повеќе од вас тука ама да му се курчиш на Гасперини, тренер кој ги стаи на мапа, треа да си мрднат и недобар во умот. Мртов тим, спомнат во минатото само затоа што има иста боја на дрес ко Интер и евентуално ако ги смешаат Аталанта со Атланта од Џорџија кога коцкар некој ќе збори за енбеа место за фузбал.
Shots fired!@Aleksandar91 гигантот заврши прв го група на Лига на Шампиони, освои 15 бодови и ја победи Барселона 0-3 на Камп Ноу.
Во исто време вториот клуб од Милано ја заокружи сопсвената триплета, освои 6 бодови и заковани на последно место си останаа да се борат за пласман догодина во ЛШ, со иста тенденција натпреварувањето да го напуштат повторно во групната фаза.
Која иронија.
Koj gigant be? Onaj sto go slapaat Lyon i Ajax?@Aleksandar91 гигантот заврши прв во група на Лига на Шампиони, освои 15 бодови и ја победи Барселона 0-3 на Камп Ноу.
Во исто време вториот клуб од Милано ја заокружи сопствената триплета, освои 6 бодови и заковани на последно место си останаа да се борат за пласман догодина во ЛШ, со иста тенденција натпреварувањето да го напуштат повторно во групната фаза.
Која иронија.
По оргинална шала немам прочитано до сега, се пресмеав3 klub, posle AC Milan i Milan Primavera..
Koj gigant be? Onaj sto go slapaat Lyon i Ajax?
Onoj sto igrase vo nivite vo seria B radi mestenje?
Доста не се срами три години со ред испаѓаме во групите на ЛШ додека Аталанта и Лацио си врват...три ебани години...богој се за нас Јувентус....ќе си видиш на дербито со нив шо ќе ни напрат.Koj gigant be? Onaj sto go slapaat Lyon i Ajax?
Onoj sto igrase vo nivite vo seria B radi mestenje?
Куро ме боли што биле Јувентус во споредба со Интер.Доста не се срами три години со ред испаѓаме во групите на ЛШ додека Аталанта и Лацио си врват...три ебани години...богој се за нас Јувентус....ќе си видиш на дербито со нив шо ќе ни напрат.
И шо сеа? АКо сум фан на Салернитана не можам да кажам дека гомнариве се далеку од Баерн, Реал и Барса? Кое ви е ова правило бе?Сине и ја не ги сакам Јуве, ама повлечи се со време , не влагај подлбоко у говна