Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дибала ја прележа пола утакмица... Затоа ваљда се тепаше со пола управа зашто не играл. Грев.

Нема поголем лигуш од Дибала со тоа влечењето по земја. Страшен талент е ама пристапот му е доста лош.

Дури и да сака да го смени, нема со кого.
Време имаат за голови, знаење дали ќе имаат е прашање.

Не ми е јасно со глупостите. 1-1, резултат што не ти одговара, 5 минути до крај, ти продолжуваш(креираш) инцидент.
Имаа среќа малце и гостите, си одиграа солидно, се одморија малку и на терен, си отидоа среќни.

Битно со Наполи ја лапаа службена, да може сеа Ањели да бара преигрување на овие две без Роналдо одма ќе потпише, на крај ќе бара компензација за короната :pos:

Од факинг Верона и Кротоне едвај спасуваа жива глава...

Битно со Наполи ја лапаа службена, да може сеа Ањели да бара преигрување на овие две без Роналдо одма ќе потпише, на крај ќе бара компензација за короната :pos:

Од факинг Верона и Кротоне едвај спасуваа жива глава...
bas naprotiv, imaa sansa i da tepaat i so dvete.. morata preckata so krotone i ponisten gol milimetri ofsajd, dodeka sea so verona posle 1-1 ima nekolku jaki sansi..

Не знам што се чудите за Верона. Одличен старт имаат пред ова само 1 гол имаа примено. Црвста екипа се бар на почетоков. Со оглед на тоа и Јуве во каква форма е и не е толку неочекуван резултат.

bas naprotiv, imaa sansa i da tepaat i so dvete.. morata preckata so krotone i ponisten gol milimetri ofsajd, dodeka sea so verona posle 1-1 ima nekolku jaki sansi..
Да го ставеа Винстон Факинг Мекинзи хибридот на Пирло, Видал, Гатузо и Роналдињо ќе ги вртеа двете гарант, ама не е опоравен од короната...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom