Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
баш напротив, и против наполи беа ставени на терен играчите ако не ти текнува.. само што овие не се појавијаAndrea Pep Pirlo has only won 1 game that involved them actually putting players on a pitch for 90 minutes in Serie A this season.
Кога некој ќе постави вакво прашање, а одговорот сам може да си го најде за 5 секунди. [emoji1]Едно од најлудите и најнебитните прашања во историјата на сите прашања.![]()
нп.Се извинувам дечки што прашав.
bas naprotiv, imaa sansa i da tepaat i so dvete.. morata preckata so krotone i ponisten gol milimetri ofsajd, dodeka sea so verona posle 1-1 ima nekolku jaki sansi..
Брале, у реду е, и ја ги хејтам јуве повеќе од милан ама де прочитај што си пишалОспоруваниот Милан има подобра средина од Јувентус и во најмала рака еднакво силен напад НО подобар пошто се воиграни.
Средината со уиграни Хакан, Бенасер и Кеси е сериозно јака за било која лига а за нападот без разлика колку години и да има... Ибра си е Ибра, прави енормна разлика и уигран е со Леао и Ребич додека кај Јувентус само Роналдо игра затоа реков во најмала рака еднаков напад...Брале, у реду е, и ја ги хејтам јуве повеќе од милан ама де прочитај што си пишал
Те молам објасни како тоа нападот на Милан е еднакво силен на тој на Јуве? Збориме тука на хартија.
Мората, Роналдо, Дибала, Кулушевски и Киеза ги има Јуве сезонава напред. Од кој само Мората е „класичен“ шпиц. Другиве можат на било која позиција напред да играат.
Да, никој не може да му оспори на Милан успехот пост коронава, мило ми е што се дигнаа малце, сакам квалитетно дерби да гледам. Во одлична форма се, убаво тимче имаат склопено, секоја чест за тоа.
За средината ајде некако и да се сложи човек ама за нападот е смешно. Ибра на 39 години со Леао и Ребич боље од Роналдо Дибала и Мората...
И да, Интер има може најдобар состав на Хартија, само пусти конте... Косата ми обеле.
За средината се сложувам. Генерално Милан направи доста добра екипа за сезонава, добро уиграна.Средината со уиграни Хакан, Бенасер и Кеси е сериозно јака за било која лига а за нападот без разлика колку години и да има... Ибра си е Ибра, прави енормна разлика и уигран е со Леао и Ребич додека кај Јувентус само Роналдо игра затоа реков во најмала рака еднаков напад...
27 натпревари без пораз се и сите уште надеваме дека ќе ги снема (јас до скоро ама докажаа спротивното) освен ако не ги урочам сега...
А верувај подеднакво ги мразам како Јувентус...