Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А дали Стефан-Кобе и Трибијани се расисти? За нив сум запамтил дека пишувале ќумбиња ова она...

Кажа човекот кој поради 20 криминалци во државава пцуе по цела албанска нација. Човек (кој по твоја дефиниција) е никој и ништо, баш како Демба Ба.

Чекај сега не те разбрав најубаво... сакаш да кажеш дека ЈАС пцујам по цела албанска нација ради 20 криминалци?

Најди ми мој цитат ако е така...

Чекај сега не те разбрав најубаво... сакаш да кажеш дека ЈАС пцујам по цела албанска нација ради 20 криминалци?

Најди ми мој цитат ако е така...

Убаво си ме разбрал, доста пати имаш пишано дека се племе во темата за политички случувања во нашава држава, со што генерализираш, нормално.
Автоматски споено мислење:

Можеби не точно со тие зборови, но конотацијата е таа.

А дали Стефан-Кобе и Трибијани се расисти? За нив сум запамтил дека пишувале ќумбиња ова она...

Како памтиш а релативно нов член на кајгана си

Официјалната верзија на пораката/соопштението или што и да е од овие Курва Норд е таа или постои некаде на италијански?

Да не им е извадено некаде од контекст со превод, бидејќи премногу е дебилно да биде вистинито :pos:

Јас го разбирам проблемот со форсирање на приказните за расизам, каде што на криво ако погледнеш црнец одма си расист, ама овие отишле предалеку. Сардинија е познато жариште, апла заостанато место од тој аспект, години наназад повеќе играчи биле предмет на расистички напади.

Како памтиш а релативно нов член на кајгана си
Ај прекини те молам. Прво и основно Балде го направи најдебилниот фаул икада, глупо ќумбе неотесано. Второ, сериозен си за него? Ок гол даде, ама свесен си дека на него и Далберт мртвите им ги изебаа последните 25 минути по левата страна? Значи мочан Емполи 20 шанси ни направи, а замисли ете го откупиме Балде, првотимец ни е, и он и Далберт, и ни дојде Сити.......... 200 гола ќе ни дадат со овие смешници, не е работата даде гол и ајде ураааааа најдобар е, а назад не знае пешки да оди, од линиите се сопнува. Балде е типичен играч за Сампдорија или Фиорентина, каде ќе има голема слобода и ќе прави што сака, без притоа да има некаква одговорност за одбранбените задачи. Нас такво гомно не ни треба, фала им на Монако ама нека си го чуваат.

Постов мене ми одговарал за Кеита Балде на 27 мај... Имаше и еден пост каде што во рок од 20 минути имаше 3-4 поста со ќумбиња за на крај Балде да даде гол...

Не е само пасот,дриблингот и шутот..туку снаодливоста во мал простор,движење без топка и сите останати фудбалски незабележителни работи каде Сане е подобар...Дембеле е обичен преценет ѓуптин и нула од играч..такви како него во Франција има 100

26 јуни...

bonus.png

бонус лајк :pos:

Кажа човекот кој поради 20 криминалци во државава пцуе по цела албанска нација. Човек (кој по твоја дефиниција) е никој и ништо, баш како Демба Ба.

Дупли, дај бе не умарај.
Шикиреа Ќосето, Шикиреа Тврдокорен, Шикиреа Бате Геле, Шикиреа Југ, Шикиреа Велит, Шикиреа Александров.

Сардинија е познато жариште, апла заостанато место од тој аспект, години наназад повеќе играчи биле предмет на расистички напади.

Факт, еве неколку од нив...

pmwFdqs.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom