Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажа човекот кој поради 20 криминалци во државава пцуе по цела албанска нација. Човек (кој по твоја дефиниција) е никој и ништо, баш како Демба Ба.
Чекај сега не те разбрав најубаво... сакаш да кажеш дека ЈАС пцујам по цела албанска нација ради 20 криминалци?
Најди ми мој цитат ако е така...
П.С.ЈАС пцујам по цела албанска нација ради 20 криминалци.
Чекај сега не те разбрав најубаво... сакаш да кажеш дека ЈАС пцујам по цела албанска нација ради 20 криминалци?
Најди ми мој цитат ако е така...
А дали Стефан-Кобе и Трибијани се расисти? За нив сум запамтил дека пишувале ќумбиња ова она...
Како памтиш а релативно нов член на кајгана си
Ај прекини те молам. Прво и основно Балде го направи најдебилниот фаул икада, глупо ќумбе неотесано. Второ, сериозен си за него? Ок гол даде, ама свесен си дека на него и Далберт мртвите им ги изебаа последните 25 минути по левата страна? Значи мочан Емполи 20 шанси ни направи, а замисли ете го откупиме Балде, првотимец ни е, и он и Далберт, и ни дојде Сити.......... 200 гола ќе ни дадат со овие смешници, не е работата даде гол и ајде ураааааа најдобар е, а назад не знае пешки да оди, од линиите се сопнува. Балде е типичен играч за Сампдорија или Фиорентина, каде ќе има голема слобода и ќе прави што сака, без притоа да има некаква одговорност за одбранбените задачи. Нас такво гомно не ни треба, фала им на Монако ама нека си го чуваат.
Не е само пасот,дриблингот и шутот..туку снаодливоста во мал простор,движење без топка и сите останати фудбалски незабележителни работи каде Сане е подобар...Дембеле е обичен преценет ѓуптин и нула од играч..такви како него во Франција има 100
Па прашав дали си расист само...Likov e retardiran, nema drugo objasnuvanje.
Шикиреа Ќосето, Шикиреа Тврдокорен, Шикиреа Бате Геле, Шикиреа Југ, Шикиреа Велит, Шикиреа Александров.Кажа човекот кој поради 20 криминалци во државава пцуе по цела албанска нација. Човек (кој по твоја дефиниција) е никој и ништо, баш како Демба Ба.
Автоматски споено мислење:
Дупли, дај бе не умарај.
Сардинија е познато жариште, апла заостанато место од тој аспект, години наназад повеќе играчи биле предмет на расистички напади.