Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
17.177
Поени од реакции
19.569
Не треба толку до важност да им даваат на некои неизживеани ликови кои цел им е да одат на натпревар и да пцујат се и сешто, само така можат да го подискоренат расизмот, џабе и мерки и све кога пак ќе се појави некој несалам на трибина и ќе се изживљава со нив.
Колку повеќе до значење им даваат толку полошо прават.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Сакаш да кажеш, дека за пари, ќе си ги продадеш сите принципи и верувања. Ќе се вратиме на тема Случувања во МКД. Дали за 2 милиони, ќе потпишеше промена на име, зошто си гласен на таа тема и пцуеш? Ако не за два, за 5, за 10до 5то колено? За колку пари од патриот ќе станеше предавник на место на нашиве "државници"?

И не, одговор "ама не е исто" не се прифаќа
It was a joke, деновиве се при срце сфаќаш... втор пубертет, менопауза, ПМС, незнам што ти е али дај смири се малце. Ако ти се дискутира за политика, бујрум во другата тема.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.177
Поени од реакции
19.569
Сакаш да кажеш, дека за пари, ќе си ги продадеш сите принципи и верувања. Ќе се вратиме на тема Случувања во МКД. Дали за 2 милиони, ќе потпишеше промена на име, зошто си гласен на таа тема и пцуеш? Ако не за два, за 5, за 10до 5то колено? За колку пари од патриот ќе станеше предавник на место на нашиве "државници"?

И не, одговор "ама не е исто" не се прифаќа.
Автоматски споено мислење:

Ти на нивно место ќе дозволуваш да те ословуваат со погрдни зборови и да ти праат реденка, само зошто на крај на месец, џглап, си зимаш милиончиња?

Не мислам да те навредам, него ме интересира што се' би прифатила во животот, само за да си на место кај што би зимала пари?
Не би прифатила се и сешто ама нема да ми смета ако ми довика некоја будала од 40.000 народ дека сум ѓупка и имам грди уши на пример. Не можи да ме навреди некој кој е десет класи под мене, ќе се навредам ако ми го кажи тоа некој близок али вака не. Мое мислење е тоа, секако има различни карактери

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
It was a joke, деновиве се при срце сфаќаш... втор пубертет, менопауза, ПМС, незнам што ти е али дај смири се малце. Ако ти се дискутира за политика, бујрум во другата тема.
Ова it was a joke да го сфатам ко „форсирам“ на стекот или ко " :D " на Чемпионс?
Не си сфаќам се' при срце ама не викај дека лесно им е нив со пари и дека би ќутеле, затоа што ни ти не би ќутел за некои пари (барем, по твоите убедувања и излагања на одредени теми).

Не би прифатила се и сешто ама нема да ми смета ако ми довика некоја будала од 40.000 народ дека сум ѓупка и имам грди уши на пример. Не можи да ме навреди некој кој е десет класи под мене, ќе се навредам ако ми го кажи тоа некој близок али вака не. Мое мислење е тоа, секако има различни карактери
Епа ете, ова укањево е дел од тоа „се' и сешто“. Што ти е тешко да го сфатиш и прифатиш?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.177
Поени од реакции
19.569
Ако е за тоа, и Албанциве кај нас треба да се бунат кога им довикуваат на трибини се и сешто, за Албанци гасна комора, и еден куп други глупости.
Јас имам другари кои заедно имаме одено на натпревари и никогаш не сватиле нешто трагично околу тоа, можи не им е убаво ама не драматизирале до толку никогаш на таа тема, дури и се имаме шалено околу тоа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако е за тоа, и Албанциве кај нас треба да се бунат кога им довикуваат на трибини се и сешто, за Албанци гасна комора, и еден куп други глупости.
Зарем не си начекала реакции на твитер за ваквото однесување и казните кои најчесто Комити и Војводи ги „сркаат“?

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.209
Поени од реакции
10.256
Ако ми дава по 5 милиони годишно, до шесто колено нека ми пцуе се... и јас ќе му се придружам во пцоФките :icon_mrgr:
Откако се шитна за 5 милиона, може да преговараме за попуст... Ебаве тоа без'рбетните :)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.177
Поени од реакции
19.569
Зарем не си начекала реакции на твитер за ваквото однесување и казните кои најчесто Комити и Војводи ги „сркаат“?
Муабетот беше дека не треба играчите важност да му даваат на таквите испади

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.057
Поени од реакции
2.553
Расизмот е присутен секаде.Тоа што само црнците се жалат на тоа е друг муабет,се пцујат жени,деца,сестри,мајки по сите играчи па никој не се пожалил.Што повеќе црнците се замараат и креваат бука за тоа,повеќе ќе се случуваат вакви работи.Едноставно треба да се прават дека не слушаат и со тек на време кога ќе видат навивачите дека нивните скандирања немаат никаков ефект,ќе престанат.Да не се разбереме погрешно и јас не ги оправдувам ваквите работи но факт е дека навивачите се спремни на се само за да навредат противнички играч или да го дефокусираат.Навивачите на Каљари се големи расисти и колку што знам кај нив нема црнци

Јас имам другари кои заедно имаме одено на натпревари и никогаш не сватиле нешто трагично околу тоа, можи не им е убаво ама не драматизирале до толку никогаш на таа тема, дури и се имаме шалено околу тоа.
Пушти некад утакмица на Шкендија или Слога и слушај таму што се пее.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom