Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Kaжа човекот со 10к + мислења.

До стадиум да бидеш избркан од европски куп, Пум Бам Пјохохонтек да ти е главен напаѓач и Раде Крунич и Бенасе ѕвезди на меркато, хухеухеуехуехеухеуехуехеухеухе Купче тука Hhhhhhhh

Би те згазил, цел реферат со објаснувања за да ја цитираш веројатно најглупавата персона во универзумот. Не постои јазик светот со толкав фонд на зборови да опише за колку глупа особа станува збор.
Пс. Зглобче не бриши, колач ти ебам и тебе.
Никад нема да избришам братко, освен бламот за Милан остатокот од постот си е на место.

*али ако земеш сеа да изримуваш нешто ќе ти ја ебам стопанката :Д

Последно уредено:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Никад нема да избришам братко, освен бламот за Милан остатокот од постот си е на место.
Да те ебам често.hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Wowowowo големиот играч Демба Ба, кур фактор у фудбалскиот свет, едина понуда што ја имал е да грее клупа во Про Патрија, па земал сега како одбил да игра во Италија ради расизмот.
Не дека оправдувам расистички навивања, ама пак кога ќе се замешаат некои си шкљ играчи да серат само, значи преку куроф

O

ob1

Гостин
Wowowowo големиот играч Демба Ба, кур фактор у фудбалскиот свет, едина понуда што ја имал е да грее клупа во Про Патрија, па земал сега како одбил да игра во Италија ради расизмот.
Не дека оправдувам расистички навивања, ама пак кога ќе се замешаат некои си шкљ играчи да серат само, значи преку куроф
Да, во право си, буквално никаков курац фактор во фудбаслкиов свет.. освен за една единствена фан база. :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Ми светна нешто: ако не биле расисти овие што букаа позади голот, туку го правеле тоа со намера да го дефокусираат играчот и нели тогаш, не се важело за расизам... зошто продолжија да букаат откако им го даде голот? Го деконцентрираа во прославата?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Meне хајлајтс ми е она - Во Италија расизамот не е реален проблем. Нормално дека нешто ако го пикаш под тепих со години нема да биде проблем :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не оправдуваш расизам ама па и за расизам мора да збори некој битен црнец, не може било кој.
Ептен не оправдуваш.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Не оправдуваш расизам ама па и за расизам мора да збори некој битен црнец, не може било кој.
Ептен не оправдуваш.
Па не оправдувам, јас сметам дека соопштението на Курва Норд е во најмала рака дебилно... али вака кога ќе се појават од нигде никаде играчи кои ги заборавиле и од дома дека постојат, и ќе почнат да коментираат и да оцрнуваат цела лига и земја, е тоа неможам да го сварам.

Расизмот може да се најде и во стадионите низ Англија, Франција, Шпанија, буквално насекаде од највисоките до најниските лиги, али да оцрнуваш цела лига и земја ради тоа, значи хххххрк пу!!!

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.456
Поени од реакции
7.755
Исто така интересно е како сите на стадион пцуете мајки, сестри, ќерќи, стрини и вујни а ваму изигравате политички коректни кога се УКА расистички. Не ми делите демагогии светот и народот се срање колективно...

Исто како и црнците кои биле робови 300 години, жените биле од почетокот на времето, од немање право на глас, тепање, СИЛУВАЊЕ, работа по дома буквално како роб. Ден денес во некои општества жените не ги уживаат сите права и брак се склучува со киднапирање...

Дежа ву Peja мајко јебачот

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па не оправдувам, јас сметам дека соопштението на Курва Норд е во најмала рака дебилно... али вака кога ќе се појават од нигде никаде играчи кои ги заборавиле и од дома дека постојат, и ќе почнат да коментираат и да оцрнуваат цела лига и земја, е тоа неможам да го сварам.

Расизмот може да се најде и во стадионите низ Англија, Франција, Шпанија, буквално насекаде од највисоките до најниските лиги, али да оцрнуваш цела лига и земја ради тоа, значи хххххрк пу!!!
Кажа човекот кој поради 20 криминалци во државава пцуе по цела албанска нација. Човек (кој по твоја дефиниција) е никој и ништо, баш како Демба Ба.
Автоматски споено мислење:

Исто така интересно е како сите на стадион пцуете мајки, сестри, ќерќи, стрини и вујни а ваму изигравате политички коректни кога се УКА расистички. Не ми делите демагогии светот и народот се срање колективно...

Исто како и црнците кои биле робови 300 години, жените биле од почетокот на времето, од немање право на глас, тепање, СИЛУВАЊЕ, работа по дома буквално како роб. Ден денес во некои општества жените не ги уживаат сите права и брак се склучува со киднапирање...

Дежа ву Peja мајко јебачот
Дупли, дај бе не умарај.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.456
Поени од реакции
7.755
Кажа човекот кој поради 20 криминалци во државава пцуе по цела албанска нација. Човек (кој по твоја дефиниција) е никој и ништо, баш како Демба Ба.
Автоматски споено мислење:

Дупли, дај бе не умарај.
Да не умарам да не ми пцуеш се женско :pos:

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.407
Поени од реакции
3.215

:D Тачно....плус, зашто нема расизам во кошарка ?(не ги бива за фудбал и оп расизам:D)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.092
Meне хајлајтс ми е она - Во Италија расизамот не е реален проблем. Нормално дека нешто ако го пикаш под тепих со години нема да биде проблем :D
Па за нив не е, наци си се они, глеаш шо викаат дека само другите земји не ги разбираат :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom