Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку се возбуди Гатузо на крај што им даде уште еден напад на Самп, ќе се тепа со 4ти судија. Место да го шутира на клоци Кастиљехо до соблекувална што успеа да усере 4 на 2 контра.

Сусо па еден играч што е, ќе фател прва постава, хк пу!

Врска нема дечкото, еднонасочна улица со сосема просечни квалитети.
Ќути си немој да земе залет и направи уште 1234 асистенции. :pipi:

DqnpGZ9X0AM0xU4.jpg

Не знам што ми форсираш, Сусо моментално игра во просечен клуб со максимални амбиции пласман во топ 4 и никаков притисок. Во такви околности секому може да му се погоди.

Ограничен е до даска, нека дојде Милан наредните сезони на некое ниво погоре и ќе правиме муабет каде ќе биде Сусо во тој момент.

Еднаш арамија,секогаш арамија.
НајпосраниоТ клуб во светот.Срам би ми било мене да навивам за овие.Ќе ги откажев жими се.Па уште ми се објаснува онај пријателон Кејн со Лукарели исти по квалитет што му биле.Не знам зошто воопшто му објаснувате.И сам да падни Дибала со ниту еден играч околу него,пак ќе биде пенал за него.Ете гледате се објаснува за она со Реал,кој патем беше ЧИСТ ПЕНАЛ,на 3 метри од господинот Буфон.Му обајсни џониов поубаво и сеа го нема за жив да врати нешто.
Затоа ќе тони Сериа А,мафијата е длабоко навлезена во фудбалот.
Секое коло се посмешно и посмешно станува со одлукиве.Абе нема шанси 100 години онакви ''случајности'' да се случуваат.

НајпосраниоТ клуб во светот.Срам би ми било мене да навивам за овие.Ќе ги откажев жими се.Па уште ми се објаснува онај пријателон Кејн со Лукарели исти по квалитет што му биле.Не знам зошто воопшто му објаснувате.И сам да падни Дибала со ниту еден играч околу него,пак ќе биде пенал за него.Ете гледате се објаснува за она со Реал,кој патем беше ЧИСТ ПЕНАЛ,на 3 метри од господинот Буфон.Му обајсни џониов поубаво и сеа го нема за жив да врати нешто.
Секое коло се посмешно и посмешно станува со одлукиве.Абе нема шанси 100 години онакви ''случајности'' да се случуваат.
Ете ти лајк прво за Ј-комплексот.

Чудно ама Серија А моментално и тоа како се стабилизира полека но сигурно, а за најпосраниот клуП да не правиме муабет. + Кикица не им се погоди, штета. Шала на страна плата 32м по сезона и трансфер 90 или 100м. Од кај ли ги наоѓаат тие пари маму им ебам. Ајт во серија Д следниот пат.

Па реално и не тоне лигата, пошто си газат таљаните последниве години, башка веќе се 2ри после шпанската лига... Така да, Јуве сам на плеќи ја донесе лигата на ова ниво, последниве 1-2 години влегоа во филм Интер и остала багра, претходно цела декада ги немаше...

Па реално и не тоне лигата, пошто си газат таљаните последниве години, башка веќе се 2ри после шпанската лига... Така да, Јуве сам на плеќи ја донесе лигата на ова ниво, последниве 1-2 години влегоа во филм Интер и остала багра, претходно цела декада ги немаше...

Лани Рома играше полуфинале, така да океј е сами на грб лигата ја носите.

Го носат они,вечниот срам на италјанската серија а.Синонимот за нечесност и мештаљки во фудбалот кај сите фанови на фудбалската игра(освен навивачите на јувентус).

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

WOOOW лани играле полуфинале, а претходно од групи испаѓаа.. Од 2010 навака само Јуве ги држи таљаните да бидеме реални.. Освен тоа полуфинале на Рома другото све Јуве освајаше коефициенти..

Абе и Хрвативе еден тон фудбалери извадија и преткаат,арно ама знаеш Мамич што правеше и каква штета има за другите клубови.[DOUBLEPOST=1540815342][/DOUBLEPOST]И тоа што Јуве стигна до 2 финалина,не значи дека квалитетот на лигава е мн качен.Видете ги долнине тимови и се ќе ви стане јасно.Да не случајно играат поквалитетен фудбал од пред 10 години?

Се пишува некој контра коментар,по можност и да појасниш некои работи.За вакви идиотски коментари во кои што се правиш паметен а ништо не си кажал не знам што да вратам.

Јас искрено вакви пенали не би досудувал никогаш. Имаше контакт не велам не али имаше и дајв од Дибала значи апла одеше на пенал, одеше да одглуми и да добие пенал, истата работа што ја направи и Васкез па колку сакате мудрувајте и пишувајте тука. Проблем е што судиите ваквите работи ги досудуваат како пенал во 99% посто од случаите без разлика за која и екипа да станува збор. Незнам зошто сте се фатиле оти било досудено за Јувентус. Проблемот е зошто не се користи ВАР, ајде во ЛШ нема ВАР неможе ништо ама овде има. Е сега ако убедувањето на судијата е дека секој контакт во шеснаесетник треба да го свири пенал ние тука неможеме ништо, и за мене тоа на Васкез не беше пенал па си се помирив јбг :) Пенал, според мој критериум во никој случај немаше, да не велете после дека еве сега ќе правдаме судиски одлуки или слични работи. Најобичен дајв со минимален контакт :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom