Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci vo situacijata od polufinaleto real juventus toa ne bese penal a sega ovaa e penal ?Чист пенал. Тој го бутна Дибала, така да нема потреба да гледа вар.
Уште една победа на патот до титулата
A ова сега не е пенал а тоа за Реал беше?Znaci vo situacijata od polufinaleto real juventus toa ne bese penal a sega ovaa e penal ?
A ова сега не е пенал а тоа за Реал беше?
Исто и Васкез кога осети човек на грб падна како на заебанција па сите тврдевте дека пеналот е чист. Сега во обратна ситуација тврдите дека пеналот е поклон. Не бе, не сте озбилни вие. Ако ви олеснува да се тешите дека Јуве мести, ОК, терајте, ваше си е тоа.Сериозен си?..споредваш ситуација за чист гол каде Васкез чекаше да ја забие и од назад го турнаа,со ваква ситуација на крајот од шеснаесетникот каде Дибала си падна како на заебанција при најмал допир..ваков пенал ни во Велешта не се суди за домаќинот.
Контактот и да е ист, ситуацијата е поприлично различна. Едниот у петерец, другиот со грб свртен на ивица на шеснаесетник. Мислам за тоа и сам треба да си свесен дека и те како треба да влијае на одлуката дали е пенал или не.Исто и Васкез кога осети човек на грб падна како на заебанција па сите тврдевте дека пеналот е чист. Сега во обратна ситуација тврдите дека пеналот е поклон. Не бе, не сте озбилни вие. Ако ви олеснува да се тешите дека Јуве мести, ОК, терајте, ваше си е тоа.
Ajde vo LS i da sakase sudijata da ja pogledne snimkata nemase na sto vo LS nema var, sto e najzalno vo vcerasnata situacija kade sto slobodno moze da ode da pregleda snimka toj toa ne go napravi iako sigurno e imal sugestija od var sobata ama podobro da ignoriras za nesto sto mora da g isturkas do kraj.Исто и Васкез кога осети човек на грб падна како на заебанција па сите тврдевте дека пеналот е чист. Сега во обратна ситуација тврдите дека пеналот е поклон. Не бе, не сте озбилни вие. Ако ви олеснува да се тешите дека Јуве мести, ОК, терајте, ваше си е тоа.
Ajde vo LS i da sakase sudijata da ja pogledne snimkata nemase na sto vo LS nema var, sto e najzalno vo vcerasnata situacija kade sto slobodno moze da ode da pregleda snimka toj toa ne go napravi iako sigurno e imal sugestija od var sobata ama podobro da ignoriras za nesto sto mora da g isturkas do kraj.
koga e faul vo ramkite na sesnaesetnikot videl ne videl mora da proveri za da bide 100 % siguren. Ako nemora da poglednuva kako sto vikas ti togas neka go ukinat zosto bi mu bila namenata ?Нема зашто да гледа вар кога виде дека е чист пенал
koga e faul vo ramkite na sesnaesetnikot videl ne videl mora da proveri za da bide 100 % siguren. Ako nemora da poglednuva kako sto vikas ti togas neka go ukinat zosto bi mu bila namenata ?
Боооо глуп принтераш, глеаш дека е иста ситуација, само тоа не Реал не се суди дека е у 90 мин. а и фрли дамка на кариерата на господинот Џиџи Буфон.Контактот и да е ист, ситуацијата е поприлично различна. Едниот у петерец, другиот со грб свртен на ивица на шеснаесетник. Мислам за тоа и сам треба да си свесен дека и те како треба да влијае на одлуката дали е пенал или не.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk