Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.746
- Поени од реакции
- 7.503
Да вториотБез да уклучам livescore, да погодам, Кваљарела дал барем еден од тие 2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да вториотБез да уклучам livescore, да погодам, Кваљарела дал барем еден од тие 2?
Ете ти лајк прво за Ј-комплексот.Еднаш арамија,секогаш арамија.
НајпосраниоТ клуб во светот.Срам би ми било мене да навивам за овие.Ќе ги откажев жими се.Па уште ми се објаснува онај пријателон Кејн со Лукарели исти по квалитет што му биле.Не знам зошто воопшто му објаснувате.И сам да падни Дибала со ниту еден играч околу него,пак ќе биде пенал за него.Ете гледате се објаснува за она со Реал,кој патем беше ЧИСТ ПЕНАЛ,на 3 метри од господинот Буфон.Му обајсни џониов поубаво и сеа го нема за жив да врати нешто.
Затоа ќе тони Сериа А,мафијата е длабоко навлезена во фудбалот.
Секое коло се посмешно и посмешно станува со одлукиве.Абе нема шанси 100 години онакви ''случајности'' да се случуваат.
Па реално и не тоне лигата, пошто си газат таљаните последниве години, башка веќе се 2ри после шпанската лига... Така да, Јуве сам на плеќи ја донесе лигата на ова ниво, последниве 1-2 години влегоа во филм Интер и остала багра, претходно цела декада ги немаше...Еднаш арамија,секогаш арамија.
НајпосраниоТ клуб во светот.Срам би ми било мене да навивам за овие.Ќе ги откажев жими се.Па уште ми се објаснува онај пријателон Кејн со Лукарели исти по квалитет што му биле.Не знам зошто воопшто му објаснувате.И сам да падни Дибала со ниту еден играч околу него,пак ќе биде пенал за него.Ете гледате се објаснува за она со Реал,кој патем беше ЧИСТ ПЕНАЛ,на 3 метри од господинот Буфон.Му обајсни џониов поубаво и сеа го нема за жив да врати нешто.
Затоа ќе тони Сериа А,мафијата е длабоко навлезена во фудбалот.
Секое коло се посмешно и посмешно станува со одлукиве.Абе нема шанси 100 години онакви ''случајности'' да се случуваат.
Па реално и не тоне лигата, пошто си газат таљаните последниве години, башка веќе се 2ри после шпанската лига... Така да, Јуве сам на плеќи ја донесе лигата на ова ниво, последниве 1-2 години влегоа во филм Интер и остала багра, претходно цела декада ги немаше...
Го носат они,вечниот срам на италјанската серија а.Синонимот за нечесност и мештаљки во фудбалот кај сите фанови на фудбалската игра(освен навивачите на јувентус).Лани Рома играше полуфинале, така да океј е сами на грб лигата ја носите.
WOOOW лани играле полуфинале, а претходно од групи испаѓаа.. Од 2010 навака само Јуве ги држи таљаните да бидеме реални.. Освен тоа полуфинале на Рома другото све Јуве освајаше коефициенти..Лани Рома играше полуфинале, така да океј е сами на грб лигата ја носите.
Абе и Хрвативе еден тон фудбалери извадија и преткаат,арно ама знаеш Мамич што правеше и каква штета има за другите клубови.[DOUBLEPOST=1540815342][/DOUBLEPOST]И тоа што Јуве стигна до 2 финалина,не значи дека квалитетот на лигава е мн качен.Видете ги долнине тимови и се ќе ви стане јасно.Да не случајно играат поквалитетен фудбал од пред 10 години?Па реално и не тоне лигата, пошто си газат таљаните последниве години, башка веќе се 2ри после шпанската лига... Така да, Јуве сам на плеќи ја донесе лигата на ова ниво, последниве 1-2 години влегоа во филм Интер и остала багра, претходно цела декада ги немаше...