- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Потоп.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе плаче Лацио за понудите што не ги прифати од Јунајтед и Јуве за Савич. Превара е после светсково, меѓу послабите денес.
Најдете одредба во правилата, цитирајте дел од правилник на ФИФА/УЕФА каде што вели дека е битно местото во шеснаесетникот за тоа дали е пенал или не.
И по трет пат не ми ја споменувајте ебената ситуација од некни каде што исто пак по којзнае кој пат велам дека немаше пенал не заради тоа што Дибала беше свртен со грб, туку затоа што немаше прекршок.
Можам да ви најдам 72818361 ситуации каде што е свирен пенал бидејќи имало прекршок, а играчот се наоѓал на работ од шеснаесетникот свртен со грб без никаква шанса кон противничкиот гол.
Заклучок - не е битно кон каде е свртен играчот во шеснаесетникот, дали со грбот кон голот, кон север или југоисток, туку битно е дали има или нема прекршок.
@Трибиани
lazio istroseni bea, preseriozno mu vlegoa na marsej, inter od mecot so barsa denes nemase trojca starteri, igraa vrsaljko mesto diambrosio, politano mesto kandreva i mario na mestoto na valero, den poveke odmor imaa plus i poveke od evidentno bese deka lazio posle 20 min igra, 30, veke bea fizicki poinferiorniot tim.
Јебеш га, презаслужен пораз, срамотно издание на Лацио, да не можеш почесен гол да дадеш на свој терен..
А кај вас па ќе се изнаиграше. [emoji16]
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Haha zosto taka pa milan go dobi top3 najdobrio odbranben igrac u svet a im go vrati ni vo top100 da ne go vbrojat. Eve juventus odnovo go ucat kako se igraКаква двојна превара му напраи јувентус на милан со бонучи...[emoji1]
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Извини ама покрај Мусачо ретко кој дефанзивец ќе се изнаиграПа сигурно повеќе минутажа ќе имаше одколку во Милан...башка конкуренцијата во Јуве е едно 5 пати појака одколку кај вас.