Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А уствари вчера кој беше креатор на играта?
Па тие што требаа да бидат, не беа. Игуаин треба да добие топка за да направи нешто а освен 2-3 топки кон него и тоа во неизгледна ситуација, јас друго не видов.

Интераши пак слабо пресингот против помалите екипи, што е работата :icon_lol:

Не сте ги дотепале овие неписмените Аталанта, уште на почетокот дај им два гола у лежи до крајот :kafence:

Цепа Жанг кладилници по Азија, сеа со Торино ќе излезе квалитетот на виделина, ќе почне да пробива шилото. Овен ако не играл некаде промена на тренер, коефициент 15-20... Како и да е до крај ќе биде друга песна.

Шилото не е во функција!
article-2153671-1369E80F000005DC-571_468x310.jpg

Вие од Милан закочајте малку, сепак уште е почетокот на лигата, да не испаднете клонови до крајот на сезоната, за мене уште немате стабилен тим.. ке победите ке имате добри резултати и може да ви се случи како на Интер лани 10 натпревари без победа

Вие од Милан закочајте малку, сепак уште е почетокот на лигата, да не испаднете клонови до крајот на сезоната, за мене уште немате стабилен тим.. ке победите ке имате добри резултати и може да ви се случи како на Интер лани 10 натпревари без победа
A kaј прочита некој да се сили дека сме многу јаки?

Sent from my Ultra using Tapatalk

ке закочајме и ке гледааме да не испаднеме клонови на крај

Ok brajced, ti kako ce kajsh, ce zakocajme.
Sega sakajsh ili troa pokasno ?

:icon_lol:

Дефинитивно најодвратен судија е овој Банти. Дигнато педерче

Кучка мисли уште игра за Џенова грмехехе

Локатели ги потрошил солзите а на JACK IS BACK не му е денот. Инаку Локатели вреди 25 милиони заедно со Нианг двајцата 50 миљони.

Палета е најстабилниот дефанзивец новиот Малдини такозвани Балдини грмехехе

Пс: Џенова имај милост, Смрадли и Крастиел нема да знаат кој крај да го фатат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom