Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
D

Darko_ufo

Гостин
Ќе избие кај и да е квалитетот од Сантон или Нагатомо, или можеби Гнокури, а да заборавив 30 милионскиот Кондогбија ака Сеоски Погба само што не се разиграл

јас мислам дека не се прави, туку стварно е будала
Ајде ајде ќе дојдат сеа Кинезите со пари од Монопол и Милан пак ќе биде конкурентен за 7 место.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.437
Миланезиве не треба да се разочаруваат. Сепак загубија од идните нивни миленици.

Богами, уште утре ќе почнат преговори за Паволети и Ринкон :icon_lol:

Не знам со што се римува, него кажи ми Палета ака Балдини најстабилниот дефанзивец, Ромаљоли што го украдовте за ЏАБА и Локатели 25 милионскиот играч како изиграа денес... Врти сучи Локатели секако плаче.

Авиончето ќе слета на 8 место за некое коло. :icon_lol:

Нема на 14-то да слета тоа сигурно :pos:

Ajде имате паре цел свет да го купите, плус Мандорлини ќе дојде сеа место Де Бур[DOUBLEPOST=1477429676][/DOUBLEPOST]
Битни сте веќе, 2ро место, најдобар дефанзивец у лига имате, најдобар играч од предминатото коло, искрено не сум проверил за минатото коло ама сигурно и во минатото коло истиот играч беше играч на колото, значи 2 недели по ред имате најдобар играч на колото.
Уште малце да издржите горе, 1-2 засилувања, оп скудето.
:D

Не не, не ми врти муабети, ти и другарите си праевте бајрам со паметот за скудето :icon_lol:
Со 50 милионскиот од Пакош Фереира и К-Дог :icon_lol:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Абе како да имате по 13 години, смрадли и чмарко:icon_mrgr: види ги бе како се вреѓаат:D:pos:

D

Darko_ufo

Гостин
Богами, уште утре ќе почнат преговори за Паволети и Ринкон :icon_lol:

Нема на 14-то да слета тоа сигурно :pos:

Ajде имате паре цел свет да го купите, плус Мандорлини ќе дојде сеа место Де Бур[DOUBLEPOST=1477429676][/DOUBLEPOST]

Не не, не ми врти муабети, ти и другарите си праевте бајрам со паметот за скудето :icon_lol:
Со 50 милионскиот од Пакош Фереира и К-Дог :icon_lol:
Aј постирај ја уште еднаш табелата од 9 кола... Нереална е но набрзо ќе се врати Интер во колосек, сепак квалитетот е на страната на Интер и за разлика од Локатели, Куцка и JACK имаат вистински фудбалери во среден ред.

Е кај одбраната морам да признаам дека таа на Милан е убедливо понеквалитетна од таа на Интер.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас не знам што му обврнуваат внимание дотолку воопшто на Милан,ваквите порази се очекувани за нив ама овие ги прават како да се работи за Реал или Барса да изгуби...

Милан е многу небалансирана екипа со премногу дупки во составот,мене лично ме потсеќа на Интер во 2012/2013 кога Страмачиони ни беше на клупата и до 14 коло(мислам) бевме на втората позиција зад Јувентус и плус ги победивме на дербито во Торино...исто имавме лоша/небалансирана екипа каде неквалитетот подоцна излезе на површина за на крај да завршиме на катастрофално 9-то место.

До крај на сезона очекувам Милан нешто слично да го снајди и нормално отказ за Монтела бидејќи на ретардираниот Берлускони веројатно пак тренерот ќе му биди виновен а во тимот му играат деца од школата и еден куп непроверени играчи.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Пер, факт е дека екипата на Интер за таа на Милан моментално е Барселона ... почињајќи од средината до нападот (освен Бака) ... проблемот е во тоа што за разлика од Милан, Интеров наш смрдлив НЕМАШЕ пре-сезона пошто Манчини пичката до 31 Август се думаше дал ќе остане и дал ќе му даат 200 милијарди за трансфери или не т.д може да ми го испуши курот и косата да му падне да бог да.

Друго е што неаме бекови и патиме ради тоа ...ама сум 1000% сигурен дек со 1 добар десен бек пошто лево го иаме Ансалди (кој не дека е толку добар ама за останативе сакатурии е Дани Алвеш со Мајкон И Роберто Карлос + Кафу у едно) ќе почнеме да мелеме ....

И нормално, да сфатат дека не може да се прави многу со нафрлање топки цело време него дека мора да стаат уште еден напаѓач до Икарди (а да не е тоа Паласио или Едер) и Перко и Кандрева да почнат повеќе дап окриваат во одбрана (првиов покрива, али не се залага толку а вториов е ко мене на фудбал, од половина назад не се враќа)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.437
Najjako od se zimi sve mi e deka ovie od Inter se filmaat deka stvarno se dobar tim :icon_lol:

Ja igrav kurot u subotata i periodov sto ni se pogodi dobra forma, ali svesen sum za silata na mojot tim, ama koj ce pocne deko da mi oprava kolku e Milan poslab od Inter i onoj so shiloto mnogu smeenje mi ide ej :pos::pos:

Kok tim be ne si prajte bajram so pametot :icon_lol:

U vasata glava se ovie igracista samo

6 godine ne ste mrdnale od mesto be, sami si go barate remetot :)

Na Banega vrv na kariera mu e sevilla be, sloboden igrac bese aloo mislite u Inter bi dosol da bil nesto kvaliteten.
Nisto ne osvoil u zivotov, Montolivo e 10 puta podobar igracod nego ko ja da kazem sea, isto tolku fakti imam da go pokriem ovoj muabet.
Vie go napraevte Iniesta.
I ovoj kjelaviot sto izleze letovo od pakosh fereira, svite znaemo nekolku sezone za Adrien Silva, za Karvaljo, za Sanchez, i ostali jaki igraci od portugaldlska liga, za ovoj od 50 miliona prv put letovo slusnavnmo deka se povredi Mutinjo.
On mislis bi dosol u Inter nekoj drug da go bara, ti se molim.
Za Kondogbia da ne praem muabet, sve e jasno.

Milan barem znaevmo na sto sme i eve godinava im davaat sansa na mladi i nesto ce bide valjda.
So kinezive neznam do kj e rabotava ali i natamo nemamo ocekuvanja golemi, barem ja ne.

Aj juventasite da zborat, ama vie be.

Nastrana sea zaebancii i trolanje ovde, ej ve trese koj stigne be, i ce dojde deko i onoj retardiraniot ovde da mi opravaat, sila, kvalitet shilo.
Ja razbiram si go sakate timot, i ja si go sakam svojot i dvete ekipi imaat los period od nekolku godine.
Ama barem vie nemate nikakvo pravo da se duvate u grudi ovde be, barem ne sega u momentov :pos:

Boze gospode, majko mila, virhensita de gvadalupe

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Смрдли не го пуши, и сам знаеш дека Интер со моменталниов состав за Милан е Барса. Тоа што кај нас е ретарирано се од менаџмент до тренер и Икарди што на 20 лета вади книга кај што ќе викал сикариоси од Аргентина е друга работа.

Небитно, ќе видиме у Ноември кој е кој :)

D

Darko_ufo

Гостин
Gotovo na Smradli mu se otkaci zicata sto mu gi drzi usite... Montolivo bil podobar od Banega i Banega nisto ne osvoil :icon_lol:. Tuka prekinav dA go citam.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.437
Смрдли не го пуши, и сам знаеш дека Интер со моменталниов состав за Милан е Барса. Тоа што кај нас е ретарирано се од менаџмент до тренер и Икарди што на 20 лета вади книга кај што ќе викал сикариоси од Аргентина е друга работа.

Небитно, ќе видиме у Ноември кој е кој :)

Brat zadniot put znaes kako projdovte.
Toa mi e muabetot si praete bajram so pametot :icon_lol:

Po sto se barsa milan be bot.
I ja mozem da recem sea deka Milan za Inter e Real Madrid, barem eden fakt imam a toa e tabelta.
14ti be bot, 14ti kako ste ebana barsa.
4 godine po red ste sampioni, gazite niz evropa.
Ste kupile igraci od Baern?
:pos:

Pak ce kazem mnogu smeenje mi ide peer, mnogu :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
@Марли што има тоа врска кој од каде и за колку пари дошол ако игра добро?
Марио и Банега играат добро, без разлика што едниот е платен 45 а другиот 0.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom