Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
А уствари вчера кој беше креатор на играта?
Па тие што требаа да бидат, не беа. Игуаин треба да добие топка за да направи нешто а освен 2-3 топки кон него и тоа во неизгледна ситуација, јас друго не видов.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.221
Поени од реакции
18.360
Интераши пак слабо пресингот против помалите екипи, што е работата :icon_lol:

Не сте ги дотепале овие неписмените Аталанта, уште на почетокот дај им два гола у лежи до крајот :kafence:

D

Darko_ufo

Гостин
Цепа Жанг кладилници по Азија, сеа со Торино ќе излезе квалитетот на виделина, ќе почне да пробива шилото. Овен ако не играл некаде промена на тренер, коефициент 15-20... Како и да е до крај ќе биде друга песна.

S

Samurai_Sk

Гостин
Вие од Милан закочајте малку, сепак уште е почетокот на лигата, да не испаднете клонови до крајот на сезоната, за мене уште немате стабилен тим.. ке победите ке имате добри резултати и може да ви се случи како на Интер лани 10 натпревари без победа

C

Castiel

Гостин
Вие од Милан закочајте малку, сепак уште е почетокот на лигата, да не испаднете клонови до крајот на сезоната, за мене уште немате стабилен тим.. ке победите ке имате добри резултати и може да ви се случи како на Интер лани 10 натпревари без победа
A kaј прочита некој да се сили дека сме многу јаки?

Sent from my Ultra using Tapatalk

P

PewDiePie

Гостин
ке закочајме и ке гледааме да не испаднеме клонови на крај

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.437
Ok brajced, ti kako ce kajsh, ce zakocajme.
Sega sakajsh ili troa pokasno ?

:icon_lol:

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Дефинитивно најодвратен судија е овој Банти. Дигнато педерче

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.218
Поени од реакции
8.327
Го тепаа Јуве
Сеа може порази да редат :D

D

Darko_ufo

Гостин
Кучка мисли уште игра за Џенова грмехехе

Локатели ги потрошил солзите а на JACK IS BACK не му е денот. Инаку Локатели вреди 25 милиони заедно со Нианг двајцата 50 миљони.

Палета е најстабилниот дефанзивец новиот Малдини такозвани Балдини грмехехе

Пс: Џенова имај милост, Смрадли и Крастиел нема да знаат кој крај да го фатат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom