Малку само да те поправамДобар кам-бек на Интер да имаше уште 36 кола МОЖЕБИ ќе се пласираа ЛШ![]()
Иначе зошто мислам дека Марли се заебава за Тоти, а не го разбравте повеќето![]()
Ко што викаш, која било прочината и дали имало провокација Зидан си знае ама ти поради ова не би го стаил во ист кош со најголемите кои заиграле фудбал?![]()
Овие моменти погоре никогаш нема да му ги заборавам на Тоти која била причината дали имало провокација тој си знај. Поради овие моменти едноставно неможам да го ставам во исти кош со одредени играчи а не поради фудбалските квалитети кои само слеп човек не би можел да ги види. Среќна му пензија, фала му на многу моменти на магија, претпоследен лично за мене од онаа стара гарда, од оние класа италијански играчи и една од најдобрите 10ки на Италија, сакал или неќел сепак е eдна од легендите на Италијанскиот фудбал. Секоја чест за лојалноста спрема Рома за тоа нема збор![]()
Ова е еднаш не 10 пати така?Ко што викаш, која било прочината и дали имало провокација Зидан си знае ама ти поради ова не би го стаил во ист кош со најголемите кои заиграле фудбал?
![]()
Далеку се, али ако некои денес се барем малку слични на нив, тоа се Инсигње со Дел Пиеро и Бернандески со Тоти, али повторувам далеку се од нивЗамина Дел Пиеро пред 5 години, Тоти вчера а италијанците сеуште немаат произведено приближнп квалитетна 10ка
Па прва глава да не му е дадена? За Јувентус навиваш, јас ли да ти кажам дека у дрес на Јуве има залепено глава у фаца на противник али на страна тоа, муабетот „не ме интересира причината, битно е прљав играч“ можеш да ја употребиш и за Зизу, со што би му ја скратил големината.Ова е еднаш не 10 пати така?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Знаев дека ќе ме цитираш из прве уште ко пишав и дека Зизу го кладе дека има играно за Јуве ма да не е за мене легенда на Јувентус и никогаш нема да биди. Нека тие легенда Тоти бе на рамниште со Жерард неам ништо против за мене не е. За талентот нема збор ама за мене со потезите на терен нема да е во исти кош. Ако не се согласваш супер, ако се согласваш пак супер. Ете требало ти да ми кажиш не ми текна, фала ти за инфото и да би го употребил да пошто играч со таква големина не смеј да си дозволи такви работи пособено не на млади играчи како Тоти што направил.Па прва глава да не му е дадена? За Јувентус навиваш, јас ли да ти кажам дека у дрес на Јуве има залепено глава у фаца на противник али на страна тоа, муабетот „не ме интересира причината, битно е прљав играч“ можеш да ја употребиш и за Зизу, со што би му ја скратил големината.
Брат, без разлика што јас навивам за Ливерпул, треба да се правам слеп при очи и да кажам дека Сколс, Ширер и Лампард пример не се легенди на фудбалот во Англија или и покрај тоа што не навивам за Италијански тим, да кажам дека Буфон не е легенда или пак Тоти пошто имал 10тина испади во 25 годишна кариера. Според мене а и според многумина, дефинитивно е таму некаде на врвот, поради знаењето и посветеноста и мислам дека е апсурд тоа да се оспорува.Знаев дека ќе ме цитираш из прве уште ко пишав и дека Зизу го кладе дека има играно за Јуве ма да не е за мене легенда на Јувентус и никогаш нема да биди. Нека тие легенда Тоти бе на рамниште со Жерард неам ништо против за мене не е. За талентот нема збор ама за мене со потезите на терен нема да е во исти кош. Ако не се согласваш супер, ако се согласваш пак супер. Ете требало ти да ми кажиш не ми текна, фала ти за инфото и да би го употребил да пошто играч со таква големина не смеј да си дозволи такви работи пособено не на млади играчи како Тоти што направил.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Стефан Ристовски? Него ни од дома не го сакаат.Лацио биле заинтересирани за Ристовски