Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Иначе зошто мислам дека Марли се заебава за Тоти, а не го разбравте повеќето :D

Сакав да видим од колку јузери Пупоне ќе ме опсипи со пцовки :icon_lol:
И спремив реплики у стилот "жими легендата у селски клуб цел живот", "и тоа едно скудето на грб на Батистута го зеде", "те разбирам, втора најголема легенда на клубот ви е Родриго Тадеи", "Јанкуловски има по успешна кариера", итн. :icon_mrgr:

Ама ништо.

Тажен ден за Италијанскиот фудбал, големиот виртуоз со топката, еден од последните класа играчи, и последната права десетка денеска го напушта Италијанскиот фудбал
Со среќа понатамо у животот мајсторе !!

пс. Спалетот ми е нов овилен збор ! ( @Syn ) :icon_lol: И како седи ќе го користим често наредна полусезона дур не го шутнат на клоци од Интер, кога ќе бидат 6-ти со Ди Марија и Хамес :pos:

Последно уредено:
P

PewDiePie

Гостин
Заебавај се ти сеа за спалети,кога ке дојде после него симеоне или конте ќе видиш што ја снајде сериа а.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.496
Поени од реакции
5.603
Замина Дел Пиеро пред 5 години, Тоти вчера а италијанците сеуште немаат произведено приближнп квалитетна 10ка

Член од
23 август 2010
Мислења
40.022
Поени од реакции
116.855
И јас не го сакав многу многу пошо има гнасен карактер и ко што рече Мондо нит знаеше да победува нит знаеше да губи, ама сепак капа доле мајсторе, 25 години успешна кариера и лојалност кон еден тим ... :cuc:Откако пратам фудбал најдобриот италијански фудбалер без никакви дилеми, барем за мене. Среќно во пензија мајсторе, остана уште Буфон и да ги заокружиме сите легенди од нашето детство. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Овие моменти погоре никогаш нема да му ги заборавам на Тоти која била причината дали имало провокација тој си знај. Поради овие моменти едноставно неможам да го ставам во исти кош со одредени играчи а не поради фудбалските квалитети кои само слеп човек не би можел да ги види. Среќна му пензија, фала му на многу моменти на магија, претпоследен лично за мене од онаа стара гарда, од оние класа италијански играчи и една од најдобрите 10ки на Италија, сакал или неќел сепак е eдна од легендите на Италијанскиот фудбал. Секоја чест за лојалноста спрема Рома за тоа нема збор :)
Ко што викаш, која било прочината и дали имало провокација Зидан си знае ама ти поради ова не би го стаил во ист кош со најголемите кои заиграле фудбал?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Ко што викаш, која било прочината и дали имало провокација Зидан си знае ама ти поради ова не би го стаил во ист кош со најголемите кои заиграле фудбал?

Ова е еднаш не 10 пати така?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.947
Поени од реакции
8.857
Замина Дел Пиеро пред 5 години, Тоти вчера а италијанците сеуште немаат произведено приближнп квалитетна 10ка
Далеку се, али ако некои денес се барем малку слични на нив, тоа се Инсигње со Дел Пиеро и Бернандески со Тоти, али повторувам далеку се од нив :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ова е еднаш не 10 пати така?

Па прва глава да не му е дадена? За Јувентус навиваш, јас ли да ти кажам дека у дрес на Јуве има залепено глава у фаца на противник али на страна тоа, муабетот „не ме интересира причината, битно е прљав играч“ можеш да ја употребиш и за Зизу, со што би му ја скратил големината.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Па прва глава да не му е дадена? За Јувентус навиваш, јас ли да ти кажам дека у дрес на Јуве има залепено глава у фаца на противник али на страна тоа, муабетот „не ме интересира причината, битно е прљав играч“ можеш да ја употребиш и за Зизу, со што би му ја скратил големината.
Знаев дека ќе ме цитираш из прве уште ко пишав и дека Зизу го кладе дека има играно за Јуве ма да не е за мене легенда на Јувентус и никогаш нема да биди. Нека тие легенда Тоти бе на рамниште со Жерард неам ништо против за мене не е. За талентот нема збор ама за мене со потезите на терен нема да е во исти кош. Ако не се согласваш супер, ако се согласваш пак супер. Ете требало ти да ми кажиш не ми текна, фала ти за инфото и да би го употребил да пошто играч со таква големина не смеј да си дозволи такви работи пособено не на млади играчи како Тоти што направил.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Знаев дека ќе ме цитираш из прве уште ко пишав и дека Зизу го кладе дека има играно за Јуве ма да не е за мене легенда на Јувентус и никогаш нема да биди. Нека тие легенда Тоти бе на рамниште со Жерард неам ништо против за мене не е. За талентот нема збор ама за мене со потезите на терен нема да е во исти кош. Ако не се согласваш супер, ако се согласваш пак супер. Ете требало ти да ми кажиш не ми текна, фала ти за инфото и да би го употребил да пошто играч со таква големина не смеј да си дозволи такви работи пособено не на млади играчи како Тоти што направил.

Брат, без разлика што јас навивам за Ливерпул, треба да се правам слеп при очи и да кажам дека Сколс, Ширер и Лампард пример не се легенди на фудбалот во Англија или и покрај тоа што не навивам за Италијански тим, да кажам дека Буфон не е легенда или пак Тоти пошто имал 10тина испади во 25 годишна кариера. Според мене а и според многумина, дефинитивно е таму некаде на врвот, поради знаењето и посветеноста и мислам дека е апсурд тоа да се оспорува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom