Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Другата заостаната утакмица е Кротоне, што може да се каже е 95% победа. Дури и нерешено денеска ќе значи евентуални +5 во однос на Рома што и не е така малку. Инаку да не беше ова Рома ќе се согласев 100%, ама ќе им дојдат ЛЕ натпреварите во Февруари и можно е да ги фати некоја криза како што многу често знае. Квалитет може да поседуваат, ама карактерот им е слаба страна.
4 бода..следни утакмици со Лацио,Сасуоло и Интер,сигурно ќе има уште некој кикс :свиркам:

Јоветик си ги пуни Реал ,

иначе , не може си те да ги тепа утакмици Јуве исто и Рома . чилл

Aма битно не е физички спремен за во Интер да игра. :D Ама за Реал да ги пуни спремен е. ЧД

Aма битно не е физички спремен за во Интер да игра. :D Ама за Реал да ги пуни спремен е. ЧД
Затоа влезе од 80-та минута дека многу е спремен,ако играше од 1-рва имаше јазикот да го извај на сред терен

4 бода..следни утакмици со Лацио,Сасуоло и Интер,сигурно ќе има уште некој кикс :свиркам:
Сезонава реално играме најслабо од сите претходни кога ќе ги земеш во предвид од 2011 навака. Сепак не знам колку пратиш Серија А овие години, ама Наполи, Рома и сличните тимови се склони кон губење бодови под притисок кога ќе им се спомне борба за титула. Мислам нормално е да киксираат сите, ама овие го немаат тој икс фактор во нив кога најмногу е потребно да се потегне.

Инаку јас иако сум за Јувентус, крајно сум незадоволен од сезонава и ако не симнат од првото место тоа ќе биде апсолутно заслужено, само се надевам дека управата ќе почне да прави пологични потези и без да дојде до таков епилог.

Затоа влезе од 80-та минута дека многу е спремен,ако играше од 1-рва имаше јазикот да го извај на сред терен

Втор натпревар му е бре, зар стварно мислиш уште недојден и невклопен некој да го игра во прва постава?

Затоа ти како експерт тука на форумов, процени од пред монитор дека не е спремен.
2 натпревари 2 гола, дечкото има осет за гол, за разлика од Паласио или Едер кои добиваа шанса пред него секогаш кога играше за нас.

Сезонава реално играме најслабо од сите претходни кога ќе ги земеш во предвид од 2011 навака. Сепак не знам колку пратиш Серија А овие години, ама Наполи, Рома и сличните тимови се склони кон губење бодови под притисок кога ќе им се спомне борба за титула. Мислам нормално е да киксираат сите, ама овие го немаат тој икс фактор во нив кога најмногу е потребно да се потегне.

Инаку јас иако сум за Јувентус, крајно сум незадоволен од сезонава и ако не симнат од првото место тоа ќе биде апсолутно заслужено, само се надевам дека управата ќе почне да прави пологични потези и без да дојде до таков епилог.

Они се склони кон губење бодови под притисок ама и ова е најочајниот Јувентус во последниве 4-5 години и тоа може да е разликата оваа сезона.

Затоа ти како експерт тука на форумов, процени од пред монитор дека не е спремен.
2 натпревари 2 гола, дечкото има осет за гол, за разлика од Паласио или Едер кои добиваа шанса пред него секогаш кога играше за нас.

Ете вчера ги виде Паласио и Едер..едниот асистенција другиот голче :D

Јувехехехехехехеехе

Ако израмнеа ќе срушев се околу мене, ти ебам тоа умрениот тим што тепа цела сезона на мускули. Апсолутно заслужена победа на Фиорентина, подобар противник беа во текот на сите 90 минути.

Реално,ги пратам само Рома(онака симпатичен тим ми се,не навивам за нив) и Сампдорија чат-пат(исто симпатичен тим :icon_mrgr:). Баш мислам дека може да изненадат ради причините што ти ги наведе,Јуве играат послабо сезонава,доста осцилираат,а и сезонава веројатно последна на Тоти,па ќе сакаат достојно да го испратат во пензија...Далеку дека се фаворити или незнам што,но сметам дека се достојни за изненадување :)

Се вжештуваат работите на врвот..
Барем уште еден кикс во јануари за Јуве ќе биде супер.
Иначе како прошлото коло така и ова фаворитите си тепаја што и навистина ќе биде неизвесно до крајот за сите позиции што водат во Европа..

Абе можам да прифатам пораз и дека тимот ми одиграл очајно па го заслужил истиот, ама па од друга страна на сите играчи што се превиткуваат од обична сопка по три минути, им посакувам да заболат од неизлечива болест па барем да знаат зошто се виткаат и што ги боли. Абе дваесет минути украдооа провинцијалциве со виткање мислиш некој носот или реброто им го скршил. За оној Киеза носилки викнаа а после пола минута шпринтови ми прави. Колку за споредба, јас што играм аматерски фудбал по балони, последен пат пред 5 години кога дојде носилка од брза помош по мене, 6 месеци не играв и немав никаква физичка активност. Абе сите глумци у фудбалот од рак да заболат па да видат што е болка, крвта прљава да им ја ебам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom