Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква борба ќе има за првите позиции, само Јувентус може да биде сигурен во титула ако продолжи да игра и да победува лесно со помалите противници. Се друго ќе биде апла неизвесно.
Па зошто една од Наполи и Рома да не се вклучи во борба за титулата? Баш сакам поинтересен крај да има првенството, сакам Јуве да има конкурент блиску, за да бидат на готовс и да не играат само за да се игра. А јас мислам дека Лацио може да конкурира за пласман во ЛШ, дури и Интер, само Милан ми е тим што нема квалитет, ама премногу изненадија годинава и никако не ги отпишувам.Ќе има само борба помеѓу Рома и Наполи за втората позиција..Лацио,Милан и Интер немаат капацитет да ги стигнат и овие тимој ќе се борат евентуално за местата што водат во ЛЕ(ако имаат амбиции секако)..Интер е малце поквалитетен од Лацио и Милан ама премногу бодови изгубија на почетокот па ојде јабана сезоната.
Реално уште пола сезона има, никој не треба да биде одпишан.Ќе има само борба помеѓу Рома и Наполи за втората позиција..Лацио,Милан и Интер немаат капацитет да ги стигнат и овие тимој ќе се борат евентуално за местата што водат во ЛЕ(ако имаат амбиции секако)..Интер е малце поквалитетен од Лацио и Милан ама премногу бодови изгубија на почетокот па ојде јабана сезоната.
Интер е малце поквалитетен тим од Лациои Милан...
А пред 3 месеци се расправаше дека Интер има дупло појак состав од Милан и се кладеше дека на крај ќе завршиме пред нив.
Џони експертиза на дело.
Како и да било, јас сеуште велам дека Интер ќе заврши пред Милан годинава...Интер е малце поквалитетен тим од Лациои Милан...
А пред 3 месеци се расправаше дека Интер има дупло појак состав од Милан и се кладеше дека на крај ќе завршиме пред нив.
Џони експертиза на дело.
Не знам баш дали се кладеше, ама знам дека тврдеше.Најдиго постот кај шо се кладев?..да не ме помеша со Стекот?..
Ќе има само борба помеѓу Рома и Наполи за втората позиција..Лацио,Милан и Интер немаат капацитет да ги стигнат и овие тимој ќе се борат евентуално за местата што водат во ЛЕ(ако имаат амбиции секако)..Интер е малце поквалитетен од Лацио и Милан ама премногу бодови изгубија на почетокот па ојде јабана сезоната.
18 kola do kraj, 6boda razlika pomegu inter i 3to plasiraniot.I tuku taka se otkazuvas iako inter pocna da igra super fudbal.
Не знам баш дали се кладеше, ама знам дека тврдеше.
А Стекот е циркузант, избатали ми го.
Да Милан имаше среќа што Сусо ве избуши и гол дури у 94 дадовте. Ама Милан имал среќа.Џони не трескај глупости да беше среден Интер уште од лани летото со овој ростер ќе ја газеше цела Италија, најдобар напад и средина имаат во Италија едино бекојте што не ги бива, ама се може и без нив како што покажа Пиоли периодов од 8 натпревари само еден кикснаа и тоа со Наполи, другите поштено си изгазија а со Милан немаа среќа таму само еден тим играше а Милан се извади со два гола на среќа.
Mилан не знаеше кај тера на тој натпревар, ама ајде... И посед и доминација и шанси се беше на страната на Интер плус прв натпревар на Пиоли, да дојде сега Милан ќе бидат рашљакани како мали деца.Да Милан имаше среќа што Сусо ве избуши и гол дури у 94 дадовте. Ама Милан имал среќа.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Ја мислам дека Рома може да се вклучи во борба за титула,без Салах победија со Лацио,Милан, Џенова и Удинезе на гостински терен,единствен пораз му беше од Јувентус ама тука беше горе-доле очекувано. Денес со Удинезе тепаа без Пероти,Салах,Де Роси...Следни утакмици во лигата му се со Каљари и Фиорентина дома и Сампдорија и Кротоне у гости(и тоа Фиорентина и Кротоне ги играат некаде средина на фебруар,кога веројатно Салах ќе биде вратен од Афричкиот куп),така да искрено не би ги отпишувал пред време..Моментално предноста е 1 бод,вечер Јуве играат со Фиорентина која знае да биде незгоден противник и АКО кикснат(нерешено или пораз),и при евентуална победа на другата заостаната утакмица нема многу да се зголеми разликатаПа зошто една од Наполи и Рома да не се вклучи во борба за титулата? Баш сакам поинтересен крај да има првенството, сакам Јуве да има конкурент блиску, за да бидат на готовс и да не играат само за да се игра. А јас мислам дека Лацио може да конкурира за пласман во ЛШ, дури и Интер, само Милан ми е тим што нема квалитет, ама премногу изненадија годинава и никако не ги отпишувам.
Другата заостаната утакмица е Кротоне, што може да се каже е 95% победа. Дури и нерешено денеска ќе значи евентуални +5 во однос на Рома што и не е така малку. Инаку да не беше ова Рома ќе се согласев 100%, ама ќе им дојдат ЛЕ натпреварите во Февруари и можно е да ги фати некоја криза како што многу често знае. Квалитет може да поседуваат, ама карактерот им е слаба страна.Ја мислам дека Рома може да се вклучи во борба за титула,без Салах победија со Лацио,Милан, Џенова и Удинезе на гостински терен,единствен пораз му беше од Јувентус ама тука беше горе-доле очекувано. Денес со Удинезе тепаа без Пероти,Салах,Де Роси...Следни утакмици во лигата му се со Каљари и Фиорентина дома и Сампдорија и Кротоне у гости(и тоа Фиорентина и Кротоне ги играат некаде средина на фебруар,кога веројатно Салах ќе биде вратен од Афричкиот куп),така да искрено не би ги отпишувал пред време..Моментално предноста е 1 бод,вечер Јуве играат со Фиорентина која знае да биде незгоден противник и АКО кикснат(нерешено или пораз),и при евентуална победа на другата заостаната утакмица нема многу да се зголеми разликата![]()