Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А тоа што Бонучи и неписмениот Киелини ги дигаа у ваздух играчите на Виола нема врска, битно задржавале време и треба да умрат заради тоа. :pos:

Па и го напраивте Јуве светец од екипа, они никад не играле прљаво, не задржавале време, не дајвале а у екипа им игра Бонучи, им игра кловнот Дани Алвес, Квадрадо циркузантот, Киелини и Манџукиќ.

Ти се молам, па уште Алегри се дрзнал да коментира колку време активно се играло фудбал, небаре на штоперица мерел он посебно, 45 минути активна игра, ок, не виде језивиот изгледа дека од тие 45 минути активна игра неговиот тим со топка играше 4 минути.

Не знам зашто пробувате да најдете оправдание за заслужениов пораз.

Добро е Џонтра, одбраната која за пет години примила 100 гола е неписмена а во Фиорентина играле Меси, Роналдо, Пеле и Марадона па неписмениве не можеле да ги задржат без да им скршат по три коски. Јас да сум играч у Италија, така да ми лежи има да го зачукам по ребра со крампони па барем да знам зошто лежи, да не ми е криво.

Добро, кажи ми на кој меч и кога Јуве чувале резултат со виткање по терен? Со кого тоа во Италија Јуве случајно водел па морал да се излежава по терен за да не му израмнат?
Brat da ne se praime budali, bukvalno site go pravat toa, kielini i kavani pred 3-4 godini se kubea ko zenista nekoi pa se previtkuvaa, bonucci koga go pogodi snajper neli ti teknuva :pos: za vlakno mu izbega oskarot.
Edinstvena zamerka e samo vo eden period koga mu zemaa dusa na dybala edno 3-4 pati u rok od dve minuti, mozese togas malce da gi zauzda sudijata.

Па Калиниќ и Киеза изедоа ќутек како никад до сеа, не заебавај, Киелини бубрези му одлепи на хрватов, Бонучи исто, па уште се смее и си дува у рацете, вака праеше :zloo: буквално.

Уште Лиштајнер фалеше да тепа како говедо. :D

Brat da ne se praime budali, bukvalno site go pravat toa, kielini i kavani pred 3-4 godini se kubea ko zenista nekoi pa se previtkuvaa, bonucci koga go pogodi snajper neli ti teknuva :pos: za vlakno mu izbega oskarot.
Edinstvena zamerka e samo vo eden period koga mu zemaa dusa na dybala edno 3-4 pati u rok od dve minuti, mozese togas malce da gi zauzda sudijata.
Има разлика, Бонучи глумеше пенал и доби жолт, а овие глумат повреда и противникот добива жолт.[DOUBLEPOST=1484531242][/DOUBLEPOST]
Па Калиниќ и Киеза изедоа ќутек како никад до сеа, не заебавај, Киелини бубрези му одлепи на хрватов, Бонучи исто, па уште се смее и си дува у рацете, вака праеше :zloo: буквално.

Уште Лиштајнер фалеше да тепа како говедо. :D
Гледај ги истите тие Калиниќ и Киеза кога ќе губат од некојси, тропам, Кротоне како после многу поостри фаули ќе трчаат да изведат слободен и ќе заборават на болката.

А тоа што Бонучи и неписмениот Киелини ги дигаа у ваздух играчите на Виола нема врска, битно задржавале време и треба да умрат заради тоа. :pos:

Па и го напраивте Јуве светец од екипа, они никад не играле прљаво, не задржавале време, не дајвале а у екипа им игра Бонучи, им игра кловнот Дани Алвес, Квадрадо циркузантот, Киелини и Манџукиќ.

Ти се молам, па уште Алегри се дрзнал да коментира колку време активно се играло фудбал, небаре на штоперица мерел он посебно, 45 минути активна игра, ок, не виде језивиот изгледа дека од тие 45 минути активна игра неговиот тим со топка играше 4 минути.

Не знам зашто пробувате да најдете оправдание за заслужениов пораз.

Glup muabet, onamu u fan klub(pa i vo ovaa tema) majki sajki im se ebavaat na igraci do trener i uprava ti vikas barame opravdanie.

Ako barase nekoj opravdanie mozda trebase tuka da zememe da ispostirame site po red penalot sto trebase da ni go dosudat, zosto mozes da zamislis ksko bi bilo da bese obratno, smak sveta, vaka site kjutat ko picinja, bile u podrum.

^ Плус за пеналот збор што не се изусти. Кој кур, Јуве изгуби, јебеш чист пенал.

Бернардески го маркираше Маркизио и толку ништо не се виде од нас :pos:

^ Плус за пеналот збор што не се изусти. Кој кур, Јуве изгуби, јебеш чист пенал.
Па може и ќе ја спомневме и таа ситуација да не почнеше со твоите муабети за фаулите и споредбите коа те изнасале санитарци од мал фудбал. :D

море стварно Лихт, Киелини, Бонучи, Манџукич, Стураро, Ринкон, одвај чекат ми се чини некој тренер како Чоло на пример да му речи кршете се живо и диво на терен па има инвалиди да ги вадат противниците во количка :pos:

Па може и ќе ја спомневме и таа ситуација да не почнеше со твоите муабети за фаулите и споредбите коа те изнасале санитарци од мал фудбал. :D
Направив само споредба што за мене значи носилка на терен. Јас 6 месеци идев до WC со помош, ме оставаа пред врата и ме земаа кога ќе завршам а гомноно Киеза после минута од повредата трча ко на дроги:).

Кој пенал?

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Па ако си ја гледал, си го видел. Ракомет у фудбал колку што знам, не е дозволен, освен ако во меѓувреме не смениле нешто.

За тоа на крај што беше?

Па не беше баш на крај ама тука негде. Играчот на Фиорентина голмански интервенираше на набацена топка од лева страна.

Па не беше баш на крај ама тука негде. Играчот на Фиорентина голмански интервенираше на набацена топка од лева страна.
Ја мислев збориш за после шутот на Дибала или Игуаин не знам кој беше точно ама у нога го погодија играчот на Фиорентина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom