Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер ако не се лажам два пута по ред врти утакмица, ако сум грешка нека ме поправи некој.
Мелеа у второ полувреме, со Пиоли се ко друга екипа. Олкава разлика мислим дека ни интерашите не очекувале.

Гаљардини (y)

Италија за две-три године има да гази, многу јаки деца има лигава !!

Интер ако не се лажам два пута по ред врти утакмица, ако сум грешка нека ме поправи некој.
Мелеа у второ полувреме, со Пиоли се ко друга екипа. Олкава разлика мислим дека ни интерашите не очекувале.

Гаљардини (y)

Да му ебам семката на тој Пиоли што ги става Паласио и Едер наместо Габриел.

Only José Callejón [8] has assisted more goals than Icardi [7] in Serie A this season.

Мн добра сезона има Икарди, реков мислам пред некој месец неверојатно како е напреднат како играч, браво.

Гаљардини (y)

Минатата х - 2 денес 2-1 напраиа со тоа што и минатата губеа 1 : 0 ама перишич израмни во 45 минута.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Несто со асистенција денес... И тоа каква асистенција (y)
Штета што најдобрите години ги минува во најмртвиот тим во Италија, 5 минути незнаат да задржат водство

Несто со асистенција денес... И тоа каква асистенција (y)
Штета што најдобрите години ги минува во најмртвиот тим во Италија, 5 минути незнаат да задржат водство

Озбилен си? До вчера играше у Интер Запрешиќ, Палермо му е премија за прво докажување во силна лига :)

Леле какви се дресовите на Рома:facepalm:..дури сега ги забележав..на Интер гостинските се исто така катастрофални ама за нијанса подобри,барем интересни бои имаат во комбинација,ама овие како расипан портокал:facepalm:..требаше да го избркаат идиотот од клубот што ги прифати овие дресој.

Леле какви се дресовите на Рома:facepalm:..дури сега ги забележав..на Интер гостинските се исто така катастрофални ама за нијанса подобри,барем интересни бои имаат во комбинација,ама овие како расипан портокал:facepalm:..требаше да го избркаат идиотот од клубот што ги прифати овие дресој.
Швепс мандарина вие спрајт бевте така?

На Интер се како Спрајт а на Рома како Фанта :D

Швепс мандарина вие спрајт бевте така?

На Интер се фосфорни како маркер за возачите кога нема светла,а на Рома на ништо не личат...буквално скапан портокал со поминат рок

На Интер се како Спрајт а на Рома како Фанта :D

Кинески спрајт:D
image5.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom