Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
off topic !!!

Balkanska fudbalska klasika od 20-45 zaedno so Branche i Steve na telma tv ..(ova za nekomu ako mu doslo da gi slusne ovie experti ) :D

Утре во 18:30 жребот за Серија А ... прашање е кој ќе отвора тема...
Јас сум за Деви да отвори. Предности се: презентација на тимовите до детаљ (пр. му ѕвонеше на Игуаин телефонот, ама не крена оти во вц беше, па Лаурентис си мислел дека го корпоса ... извор ЏДМ и сл.); англиска варијанта за странците што ја следат темава на форумот (пр. Гол.ком; дејлињуз и сл.) ...
Шала на страна Деви би било добро ако сака да отвори. Сигурен сум дека ќе има добро интро. :)

Утре во 18:30 жребот за Серија А ... прашање е кој ќе отвора тема...
Јас сум за Деви да отвори. Предности се: презентација на тимовите до детаљ (пр. му ѕвонеше на Игуаин телефонот, ама не крена оти во вц беше, па Лаурентис си мислел дека го корпоса ... извор ЏДМ и сл.); англиска варијанта за странците што ја следат темава на форумот (пр. Гол.ком; дејлињуз и сл.) ...
Шала на страна Деви би било добро ако сака да отвори. Сигурен сум дека ќе има добро интро. :)

Деви е во Хрватска, го испраќа Пјаца во Торино :Р

Деви е во Хрватска, го испраќа Пјаца во Торино :Р

Ако е во Хрватска не му се врзани рацете, нека накуца таму едно четиво и нека го постира, па после нека ја испраќа и Паца ако сака.
Не му требаат подготовки, сѐ си знае голем е. :)

Децава на Италија под 19 години ќе играат финале на ЕП... Пуштете Еуроспорт и видете како ги млатат англичаниве, имаат солидна иднина во жабариве.
Овој Ди Марко што им даде два гола на англичаниве, е дете на Интер а сега коментаторот кажа дека го шетале на позајмици во Анкона и Емполи... Класика од Интер кога станува збор за младинците :')

Само немојте Деви жити се!! :D (И сантино тагирај го штом си го споменал за вака битна работа)

Кој ќе чита скратеници и печатни грешки секој ред речиси. Поарно Нигерот или уште подобро да му дадеме на мулти-фанот ака @apidrone

Он од повеќе аспекти може да објасни :kuracc:

Само немојте Деви жити се!! :D (И сантино тагирај го штом си го споменал за вака битна работа)

Кој ќе чита скратеници и печатни грешки секој ред речиси. Поарно Нигерот или уште подобро да му дадеме на мулти-фанот ака @apidrone

Он од повеќе аспекти може да објасни :kuracc:

Од воведот на Нигерот некој лектор рак ќе фати ... :)
Или дајте некој од Миланезиве нека отвори... За да го скршат малерот... Нека започне воведот со „ни хао“... можат и реклама да стават од Алиекспрес и сл.
Ете лани Џонтра Мота отвори и сонце ги угреа. Есенски шампион не е мала работа! :)

Деви ако отвара тема вака ќе ја почне: Интер лани беше есенски шампион (еххехе Џонтра), али после очајнио старт на втората полусезона титулата и ЛШ му љуфнаа. Јуве ја освој титулата, а и оваа сезона влегва ко главен кандидат за истата. Досегашни засилувања се Пјанич, Пјаца, Бенатиа, а Јуве прицка цврсто за Игуаин али Де Лаурентис се инаети. :D

@Џони Вајсмилер нека ја отвори новата тема и нека пишува за секој клуб и за секој играч поединечно,нека ги опфати сите подробности и така си е реален човекот,па да земеме сите групно боловање од работа за да го прочитаме воведот кој воедно ќе биде и негов најчитан роман,Драган Таневски и неговите жалопојки гомна да јадат :D

3a10e34e45de169515d58b2906647b80.jpg

Sent from my D2403 using Tapatalk

Абе остај :)

Не сум кадарен бре за отворање теми јас :) можи слободно друг да отвори ак осака :)
Кога си неписмен така е тоа [emoji12] [emoji15]

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom