Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Види го Марли, како 12 години да има, ист како оние малоумниците што му пишуваат на Бранко Илиевски.

woooooooooooooooooooooooooooooooooow Интер изгубил од ЦСКА Софија на пријателска тренинг утакмица. ууууууууууууууууууууууууууууаааааааааааааааааааааааууууууууууууууууууууууууууууууууууу ејјј.

Брат каква да е утакмица, од ЦСКА Софија изгубивте :pos:

Само пишав да знаат људите бе, да не помислат дека сте изгубиле од Москва, они јаки се :icon_lol:

Али немај гајле, Кондгобија изјавил дека ќе видимо појќе голои од него годинава :icon_lol:

Брат каква да е утакмица, од ЦСКА Софија изгубивте :pos:

Само пишав да знаат људите бе, да не помислат дека сте изгубиле од Москва, они јаки се :icon_lol:

Али немај гајле, Кондгобија изјавил дека ќе видимо појќе голои од него годинава :icon_lol:
Ме боли кур, Јуве го купуваат Игуаин, ни свети Илија нема да им земе титула сеа ние ќе се караме кој е појак Кондогбија или Бертолачи, дно допираме, бем ти живот. :D

Ме боли кур, Јуве го купуваат Игуаин, ни свети Илија нема да им земе титула сеа ние ќе се караме кој е појак Кондогбија или Бертолачи, дно допираме, бем ти живот. :D

Нека се порадуваат уште година две, после пак у втора лига, кругот на животот, овја пут само некоја финансиска проневера ќе биде, од каде толку паре маму ви ебем лоповска :icon_mrgr:

абе не сакал да се повредуваат играчите,па затоа им рекол играјте деца полабаво,сега кога ќе дојде Јаја Туре за некој ден ќе удриме на гаста и ќе го сомелеме Тотенхем,ќе го пројдеме како планинско поточе:sramezliv::sramezliv::sramezliv::sramezliv::sramezliv:

Нели ви се пoвреди зaсилувaњетo?

Нели ви се пoвреди зaсилувaњетo?

Иако не сум нивни фан ќе ти одговорим, не се повредил!
Он и другите засилувања на ЦСКА Софија одмараја утакмицава, со втор тим играја :pos:

Јуве станува она што е Баерн Минхен во Германија. Купи им ги најдобрите играчи на конкурентите, лапи си титула во март. (y)

Јуве станува она што е Баерн Минхен во Германија. Купи им ги најдобрите играчи на конкурентите, лапи си титула во март. (y)
И без нивните играчи ја лапавме :icon_lol:

Кога е извлекувањето за новата сезона и кој ќе отвара тема? :D

ја предлагам некој јувенташ гнасен да отвори, мош ќе напраи некој малер бемучер. :Кезец:

Љаиќ на медицински прегледи во Торино.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom