Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кур ќе скрши Пјаца во тим што обично игра без крила.

Cn5IHfMWYAAju9E.jpg:large

Оваа недела Рома стримоваше утакмица дирек на фејсбук, Италија покрај на ТВ стримоваше и на ФБ и на YT поставување на ВЕнтура за тренер, сега и на yt и на ТВ ќе оди. Браво :bravobe:[DOUBLEPOST=1469109012][/DOUBLEPOST]
Кур ќе скрши Пјаца во тим што обично игра без крила.
Пјаца не е класично крило, игра и SS и AM :) патем за в година се споменува и 4-3-3 како опција

Т.е не може @Толстој , има еден куп миланези што отварале теми наназад.
@Mondonico ја отвари ланската тема 14/15.

Ја сум за @Scirea или некој ромердаш @santino @Boom Shaka Lakka и уште 1-2ца од овие имаше ама не ми текнува у моментов. :D

Т.е не може @Толстој , има еден куп миланези што отварале теми наназад.
@Mondonico ја отвари ланската тема 14/15.

Ја сум за @Scirea или некој ромердаш @santino @Boom Shaka Lakka и уште 1-2ца од овие имаше ама не ми текнува у моментов. :D
Кој 2-3ца бе еден е овај со мултите.

Ај поставете анкета ако не...

И онака сите се исти.

И јас му давам подршка на @Scirea ама озбилна подршка, бидејќи човекот е можеби еден од најактивните луѓе овде, плус фан е на шампионот и заслужува да има тема од него отворено.

За Ширеа, за подобра иднина!! :oeoeoe:

Ја би Бум Шака и некој лацијал по пола да ја отворат хехе :Д

Нема да може да се караат за делот со титулите пошо и двата клуба се у минус :Д

Cn5IHfMWYAAju9E.jpg:large

Оваа недела Рома стримоваше утакмица дирек на фејсбук, Италија покрај на ТВ стримоваше и на ФБ и на YT поставување на ВЕнтура за тренер, сега и на yt и на ТВ ќе оди. Браво :bravobe:[DOUBLEPOST=1469109012][/DOUBLEPOST]
Пјаца не е класично крило, игра и SS и AM :) патем за в година се споменува и 4-3-3 како опција
Со Вардар играше крило. Мада ништо посебно не покажа освен двата пенали што ги даде а и ти не беа нешто добро шутнати.. Сака да си дрибла сака да игра со топка. Има доста потенцијал да биде играчиште само правилно ако се искористи.

и јас сум за @Scirea или @DeviAngel, на мене не ни помислувајте, не дека нема да ја направам, ама ме мрзе, може и Предатор, фанот на Јуве, тагните го, неможам да го најдам :P

Trenutni transfer budzet Milana je 6,7 miliona evra.

Сериозно ова O.o ?
[DOUBLEPOST=1469111617][/DOUBLEPOST]
И онака сите се исти.

И јас му давам подршка на @Scirea ама озбилна подршка, бидејќи човекот е можеби еден од најактивните луѓе овде, плус фан е на шампионот и заслужува да има тема од него отворено.

За Ширеа, за подобра иднина!! :oeoeoe:
Ако не си ги лапате вие јас ќе си го сечам :D

Мене не ме рачунајте за отварање, Еве Џонтра би можел да отвори, или Деви

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom