Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Mondonico нека отвара. Или @Scirea
Или @Толстој , он лани сакаше, па ако сака може да проба и сеа па ако не ја бива ќе биде перманентно избришан од форумов.
Може и @Syn со латиницата да убие цел подфорум.
[DOUBLEPOST=1469109012][/DOUBLEPOST]
Пјаца не е класично крило, игра и SS и AMКур ќе скрши Пјаца во тим што обично игра без крила.
патем за в година се споменува и 4-3-3 како опција
Кој 2-3ца бе еден е овај со мултите.Т.е не може @Толстој , има еден куп миланези што отварале теми наназад.
@Mondonico ја отвари ланската тема 14/15.
Ја сум за @Scirea или некој ромердаш @santino @Boom Shaka Lakka и уште 1-2ца од овие имаше ама не ми текнува у моментов.![]()
Со Вардар играше крило. Мада ништо посебно не покажа освен двата пенали што ги даде а и ти не беа нешто добро шутнати.. Сака да си дрибла сака да игра со топка. Има доста потенцијал да биде играчиште само правилно ако се искористи.![]()
Оваа недела Рома стримоваше утакмица дирек на фејсбук, Италија покрај на ТВ стримоваше и на ФБ и на YT поставување на ВЕнтура за тренер, сега и на yt и на ТВ ќе оди. Браво[DOUBLEPOST=1469109012][/DOUBLEPOST]
Пјаца не е класично крило, игра и SS и AMпатем за в година се споменува и 4-3-3 како опција

?Ако не си ги лапате вие јас ќе си го сечамИ онака сите се исти.
И јас му давам подршка на @Scirea ама озбилна подршка, бидејќи човекот е можеби еден од најактивните луѓе овде, плус фан е на шампионот и заслужува да има тема од него отворено.
За Ширеа, за подобра иднина!!![]()